Skip to main content

Posts

Showing posts from May 12, 2018

Happy

I just wanna say that i am happy for today. So happy even seeing him from afar. Tak boleh nak fokus weh seminar kat depan. Sebab si dia mencapab tak reti dok diam. Macam nak tarik perhatian aku. But sokay aku buat relaks buat cool watlek wakkul.


 Even hanya Allah je yang tau perasaan ku ketika tu. Macam nak meletup jantung. Okay ni aku tipu je. Biasa je la ada rasa nervous sikit la. Macam perasaan nervous nak jumpa orang ramai. Haa macam tu la.


Dah la malam sebelum tu aku tak tidor langsung like seriusly tak tido bukan sebab eksaited ke apa esoknya ade seminar. Tapi sebab haus. malam tu ntah berapa kali aku bangun teguk minum air. Pastu gi toilet pun ntah berapa kali. Ulang alik dr bilik ke toilet dr mlm sampai ke pagi. Ditambah pula dengan otak aku ligat berfikir macam-macam. Fikir tentang erti ujian hidup, fikir tentang Allah yang Maha Baik. Fikir tentang cinta.  Tup tup dah subuh.

Then lepas sarapan, aku terus bertolak dari umah ke UTM Kl. Diamana tempat seminar tu berada. Lepas tu…