Skip to main content

Posts

Showing posts from March 16, 2018

MIASA .

Alhamdulillah boleh pun buka blog ni!.

Nak tau tak before ni aku try buka blog sebab gian nak menulis kat komputer utama ruang tamu aku tapi tak boleh. Selalu aku update blog kat situ , dan try buka banyak kali tapi tak boleh. Pastu try buka kat hp pun tak boleh. Last2 aku saje2 try buka guna laptop adik aku dan puff boleh buka. Means boleh sign in lah. Alhamdulillah.


Aku tertanya-tanya, ada ke pembaca blog aku ni?. Kalau ada boleh tak korang tinggalkan jejak dan komen korang berasal dari mana dan no wassap.. Ye lah saje mana tau kita boleh berkawan secara alam maya, and then boleh menjerumuskan berjumpa juga. Hehe, saje rasa nak perbanyakkan kawan. Share2 maklumat dan ilmu. Boleh meluaskan pemandangan dan pendapat sesama sendiri.


Sekarang ini aku join group MIASA iaitu group berkaitan Mental Illness Awareness and Support Association. Ni NGO yang mempromosikan tntang penyakit mental disorder seperti depression, anxiety, scizofrenia, bipolar dan lain-lain. Owner dia adalah Puan Anita y…