Skip to main content

Posts

Showing posts from October 1, 2017

Appreaciation Letter untuk kawan-kawan

Assalamualaikum semua. Apa khabar diri dan iman? Harapnya semua sihat-sihat dan baik sahaja. Aku pun alhamdulillah sihat. hehee.


Okay, seyes kekok gila nak menulis ya rabb. Kali terakhir aku buka blog adalah dalam lebih kurang 4 bulan yang lalu. Nak menekan keyboard pun rasa awkward haa sbb asyik menghadap handphone je. Buku lagi jauh panggang dari api nak buka. Dan komputer pun memang dah tak buka kalau kat handphone dah ade wifi kan.



So, harini aku gigih lah buka blog balik sebab apa tau? Sebab malam tadi aku tak boleh tidor sebab tetibe dapat idea nak tulis appreceation letter dekat kawan-kawan rapat aku. Ntah kenapa aku teringin nak buat penghargaan melalui surat untuk kawan-kawan. Maybe aku nak diorang tau yang kat dalam dunia ni diorang berhak untuk rasa dihargai oleh seseorang. Aku nak diorang sedar betapa diorang adalah orang terpenting dalam hidup aku dan aku nak diorang tahu yang diri diorang ade banyak kelebihan yang memberi manfaat pada orang lain.



Jadinya aku akan mula tu…