Skip to main content

Posts

Showing posts from April 8, 2016

Tak tau nak tulis tajuk apa

Assalamualaikum dan hai semua.

Cewah semua macam lah ada yang baca blog aku sekarang ni. Apa pun, aku dah lama tak datang singgah blog ni. Kalau datang pun yang the latest aku tgk blog aku tulis pasal depression.

Sekarang aku dah tak depress dah . Tapi nak kata happy pun tak juga. Dia sedang2 . Hidup aku mendatar je sejak kebelakangan ni. Sekarang aku kerja kat ofis ayah aku di Kota Damansara. . Apa yg aku buat kat ofis ayah aku? Aku menaip kerja2 pejabat dan site visit Haji Ghazali tu, kawan ayah .Lepas tu buat surat dan invois. Angkat call orang telefon. Tu je la, gaji pulak dalam rm800. Berbaloi la dengan setimpal kerja aku yang tak berapa nak ada kat ofis tu.

Bila ada masa terluang aku ngadap korean variety dan movie. Sampai nak khtam We Got Married aku layan. Pasangan Sung Jae dan Joy tu cute betul lah. Selain itu, runningman of course lah ada dalam list.

Aku kerja kat sini pun macam tak kerja je. Staff pun ade sikit gila. 5 orang, 2 lelaki, tiga perempuan termasuk aku. Aku duduk…