Skip to main content

Posts

Showing posts from November 8, 2015

Depression is a waste of time.

Bismillahirrahmannirahim 
Alhamdulillah segala puji bagi Allah. Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.
Dah lama aku tak menulis kat blog ini. Salah satu sebab adalah kat rumah takde wifi. Kitorang baru je pindah rumah awal tahun haritu. So dah 11 bulan hidup tanpa internet laju. Sekadar mengharapkan data handphone je. Tak syiok la nak berblogging. 
Sebenarnyakan aku nak buat satu pengakuan. Masa aku buka blog ini aku macam tak percaya yang semua tulisan dalam blog ini aku yang tulis. Dia seolah2 aku ada banyak side dalam diri aku. Aku tak ingat langsung apa yang aku tulis. Serius. 
Perkara pertama yang terdetik kat dalam hati aku adalah biar betul seorang Syahida yang tulis semua ini. Maybe sebab aku tak sihat kot skrang sebab tu lah. Aku banyak lost memory. Kena banyak buat aktiviti ni supaya tak lost lagi. Ada seorang kawan ni kata maybe its your other personality yang tulis. Seram shitttt aku dengar. Haha. No laa, aku bukan ade multiple personality disorder. 
Tapi cuma personaliti …