Skip to main content

Posts

Showing posts from July 22, 2014

I come back again

Assalamualaikum wbt .

Bismillahirrahmanirrahim.  MasyaAllah awkward awkward dan awkward sangat nak start menaip kat blog ni.  Almost setahun lebih juga tak menulis. Akhirnya aku terdetik nak kembali menulis sebab ni lah dulu satu2 nya medium untuk aku meluah segala2 nya pasal diri aku (sangatlah poyo dan syok sendiri ) . Sebab bila kau tak mampu meluah dengan bercakap,  kau tulis.  Kau tulis.


Malam ini aku perasan something yang tak pernah aku perasan sebelum sebelum ni. Its me, being emotional. I repeat,  emotional.
Alaa kau tau emo?  Haa tu lah aku. Emo lebih. Rasa nak tumbuk diri laju2.


Me and my insecurities.  Never end. It's like whenever I try to run away from me,  the second me never let me go. So I am still the same miserable me. Still beautiful broken and  mess up me.  The one who has low self esteem, the one who couldn't express her opinion,  who always feels that she is  only a second choice for her bestfriends , the one who is thought her best is still not the best…