Skip to main content

Posts

Showing posts from October 26, 2012

Ya Allah !

Kenapa tajuk Ya Allah ? Sebab banyak kali aku taip tajuk , padam. Pastu taip padam balik. Taip lagi, padam. Padam , taip. Tension arrghhh ! last2 terpacul 'Ya Allah' dari mulut aku. Then lahirlah tajuk post blog 'Ya Allah'.

(Ya Allah , geram dengan diri sendiri yang tak dapat nak fikirkan tajuk yang sesuai untuk post blog ni. -____- )

amenda tah intro cemni. Masalah jiwa sungguh.







Sebenarnya nak cerita pasal life aku kat CFS sem 5 ni. Aku suka sem ini. Sem di mana hampir semua kawan-kawan panggil akak. Sebab aku umur aku 20, diorang 19. Nampak tak kematangan aku di situ nak compare ngan diorang. Ni sebut matang sebab takmo mengaku tua. ><



Aku suka sebab bila masuk sem 5 barulah aku boleh function as a human properly. Aku jadi aku tapi versi kejam. Aku cakap kejam sebab nak bandingkan dengan diri aku dulu, baik sangat. Kali ini chemical in my body tak banyak masalah dan aku boleh survive walau aku tau aku lemah sebenarnya. I'm fragile. :')


Dan aku study li…