Skip to main content

Posts

Showing posts from October 21, 2012

Hye, it's me !

Assalamualaikum !




Err, ehmmm. hurmm ....... (thingking for awhile ) O.o

Homaigaaaad ! Aku rasa kekok gila nak start buat intro. Nampak sangat dah lama tak menulis kat blog -__-



Untuk pengetahuan korang aku baru je sampai rumah hari jumaat lepas. (hari ni ahad) Dan aku baru lepas habis exam final untuk sem ke- 5 asasi CFS IIUM. Saya ulang SEM ke 5. Ye, mata anda betul. Tak perlu terkejut.

Aku dah jadi super senior kat cfs sekarang tau. Jangan main-main k.  Bukan sebab aku bodoh repeat2 paper hokayyy. Aku banyak extend sem sebab masalah kesihatan . That's all. Dan aku pandai sebenarnya. hewhew.



Bila balik rumah ni rasa seronok sangat. Home is not just a place. Home is a feeling. Feeling like you're feel so comfort, feel  content and peaceful, feel prosperous , where you can be your self and do what ever you want without worrying about people's expectation on you .And that's why I just love home!


I love holiday too !



So, aku tengah fikir apa yang aku nak buat untuk mengis…