Skip to main content

Posts

Showing posts from September 24, 2012

Terima Kasih Allah ! :)

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah ! :)


Allah , Allah , Allah :)





Aku tak tau nak ucap macam mana lagi untuk menunjukkan betapa aku bersyukur sangat dengan percaturan Tuhan . Nak nangis sangat sebab terharuuuuu dengan aturan Allah :')

Aku admit yang aku sikit stress hari ini, tapi bila fikirkan balik bile Allah dah tolong cepat2 stress tu hilang.

Mesti korang tak faham kan apa yang aku rasa sekarang. Okayyy, macam ni cerita dia.






Jumaat, Sabtu , Ahad hari tuu aku pergi Program Perkim 3 hari berturut-turut. Yeahh, aku happy sebab dapat gather dengan ramai orang, bersosial, jumpa orang tua, dapat jumpa kawan baru and many more! But but but, the next day........ which is Monday, I've THREE PRESENTATION  including

1) English Speaking Test (EPT) penting gila hokayy sebab aku nak exempted! tak larat dah nak blajar BI yang credit hour nya 9 jam seminggu. -____-

2) Presentation subjek Intro to Islamic Revealed Knowledge. Tajuk pasal Islamization of a Town. Isi dah diskus sehari b…