Skip to main content

Posts

Showing posts from August 31, 2012

Raya dan ehm2 . (Ntah apa-apa lah tajuk ).

Assalamualaikum.

Ye aku tau baru terhegeh-hegeh nak update pasal raya, padahal hari ini dah masuk hari merdeka dah pun. hahaha. but it's okay. Aku menulis blog pun untuk diri sendiri , kalau tak ada siapa nak baca aku tak kisah :)


Pada minggu lepas kot? Aku dan kawan-kawan SMKA Kuala Selangor beraya sakan (konvoi) dengan 13 kereta dan 12 rumah . Perghhh, ramai tak ramai tu. hahaha. aku pun terkejut dengan keramaian kengkawan sekolah aku. Sangat meriah, havoc, sempoi wa cakap sama lu. hikhik. *cover balik bahasa kasar dgn gelak comel


Kitorang start konvoi dari pukul 10 pagi sampai 6 petang. Penat tu memang penat tapi seronok sgt ! :D


 Konvoi Kusissian ! :D






Pastu, the next day, aku berkonvoi-konvoian dengan gugirlz n guyss sagarianzz yang disayangi ! :D kitorang beraya 5 kereta, 2 motor dan 6 rumah, if i'm not mistaken.




Best sangat beraya dengan kawan2 masa form 5 dulu. tengok gambar ni pun dah nampak happy memasing. hahaha. tapi tak semua ada , yang  join masa itu aku,mai,aica,…