Skip to main content

Posts

Showing posts from August 25, 2012

Tak tau tajuk apa nak bubuh

Sebenarnya post kali ini aku nak cerita pasal konvoi raya dengan kengkawan . tapi gambar2 takde kat aku and aku macam takde mood nak story mory pasal tu sebab aku lebih fokus pada feeling aku skrg. I need to burst it out rite now.

Eh, lupa bagi salam !


Assalamualaikum sang pembaca blog yang aku pun tak tau  ntah ade pembaca ke ntah tidak ni. Boleh tak buat pertama kalinya aku nak  meluahkan dengan sejujur2nya dalam blog aku ni? Boleh tak? Boleh kan ? Ni kan blog aku, mestilah boleh en.

 Aku tak nak peduli akan expectation orang terhadap ape yang aku nak tulis kali ini. I just want to split out my feeling and and speak out my mind. And I hope it would not bring to the negative perception from other people especially my friends.

 Aku nak bagitau benda yang jujur pasal perasaan aku tanpa buat korang berfikir buruk terhadap aku. Boleh kan? Aku pun manusia biasa jugaaaaaaaak. :(



Ermm , errmm. Tapi en aku nak cakap awal2. Kalau korang geli baca tolong lah keluar dari blog ni awal2. Sebab p…