Skip to main content

Posts

Showing posts from August 19, 2012

Raya Dayy :D

Assalamualaikum w.b.t

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Aku paksa gak diri update blog padahal agak malas nak menaip. Ni yang teasa macam nak buat vlog (video log) Macam lah ade orang nak tengok kau membebel depan kamera sensorang -____-


Bersempena hari raya yang mulia pada 2012 ni, aku nak mohon maaf zahir dan batin buat semua muslimin dan muslimat. Taqaballuminna waminkum.  Semoga Allah terima amalam puasa kita dan let's be happy in the raya dayyyy . smile ^_^


Semalam aku tidur banyaaaak gila waktu siang n petang. Seb bek aku tidur byk so that malam tu aku tidur boleh lewat sebab lipat baju, kemas rumah, gosok baju raya, tolong ayah buat ketupat (actually , tgk ayah buat je sbb dah give up nak buat, susah wooo ), tolong mak masak kuah rendang dan nasi himpit, isi kuih dalam balang n so on. Puas hati dapat buat semuaa tu . hee


Tapi terkilan sikit sbb Ihsan takde raya  tahun ni. Dia further study kat Russia.



K,lah aku nak post gambar byk2. korang tengoklah s…