Skip to main content

Posts

Showing posts from August 14, 2012

My 2012 :)

I want to recall all activities and things that happen oto me in this  year. Dah hampir penghujung tahun 2012, ape je yg aku lalui, kebanyakannye dengan family terchenta aku. Yeahh, orang yang socially awkward cam aku ni, byk spend time dgn family je, dgn kawan2 tak banyak pun. Aku kan awkward . 






Time ni bulan May hari tu, Ihsan further study ke Russia. I kinda miss him :'(



Family Day dekat Kem ape ntah, tapi seyes best ! (Y)



Lebih2 plak gaya aku -__-. Makan tutti fruity dengan CT (kawan sekeja) kat BTS


Ini sesajee tgkap gambar ngan Atif, kat rumah baru , Villa Putra.



Jenjalan kat Ikea, beli barang perabot untuk rumah baru. 




Ini aku jangok pakai spek besar kengkonon hipster laa. Kat Mid Valley.



Hahaha, sengal lah . Adik aku Ajwad , mengajar cane nak wat mulut itik. Otw, nak gi Library Shah Alam nak wat assigment dan research. Ayah hantarkan :)



Beli baju raya kat Subang Parade. Pergi dengan Ayah, Acap, Ajwad . (Triple A)



Time ni tengah tunggu Acap , dia balik dr asrama Sek Men Bes…