Skip to main content

Posts

Showing posts from August 12, 2012

Yeayyy, exam dah habis.

Woahhh! I think like i'm going to fly around the world with my spirit wings :D Rasa macam bebas gila. Sangat lah gembira dan lega bila dapat jawab exam tadi. Pulak dpt jawab dengan lancar. Smooth. Alhamdulillah , thanks to Allah . Because of Him, I could done my exams very well. Syukur. :)



Actually aku dah lama gian nak kembali berblogging. Tapi sebab kekangan masa yang menuntut aku utk bagi komitmen sepenuhnya di universiti, tak dapek lah aku nak nak bermanja dengan blog macam dolu2. And do you know what? I regret because I leave my blog just like that, like rubbish once. Eh,is it twice? No, many times. Bila aku imbas balik tarikh aku post blog sewaktu tika dulu, byk gap masa antara bulan 8/2011 sampai bulan 1/2012. than gap lagi sampai bulan 5/2012 klu tak silap? eh, no julai kot? See, I couldnt remember the exactly date because it has been so long since my last post except for the three latest posts.



Sebab ape jadi gitu? sebab aku sakit..........

Okay, forget it.



Now !…