October 21, 2012

Hye, it's me !

Assalamualaikum !




Err, ehmmm. hurmm ....... (thingking for awhile ) O.o

Homaigaaaad ! Aku rasa kekok gila nak start buat intro. Nampak sangat dah lama tak menulis kat blog -__-



Untuk pengetahuan korang aku baru je sampai rumah hari jumaat lepas. (hari ni ahad) Dan aku baru lepas habis exam final untuk sem ke- 5 asasi CFS IIUM. Saya ulang SEM ke 5. Ye, mata anda betul. Tak perlu terkejut.

Aku dah jadi super senior kat cfs sekarang tau. Jangan main-main k.  Bukan sebab aku bodoh repeat2 paper hokayyy. Aku banyak extend sem sebab masalah kesihatan . That's all. Dan aku pandai sebenarnya. hewhew.



Bila balik rumah ni rasa seronok sangat. Home is not just a place. Home is a feeling. Feeling like you're feel so comfort, feel  content and peaceful, feel prosperous , where you can be your self and do what ever you want without worrying about people's expectation on you .And that's why I just love home!


I love holiday too !



So, aku tengah fikir apa yang aku nak buat untuk mengisi masa lapang cuti aku . In my mind, I have list tooooo many things .  I wanna bake, cook, clean house, sew, garden , watch movie at cinema, ice skate, hangout with friends and family, dance, draw, read novel and helping my parents at home.


I wanna do productive things this holiday. Please, tolong manfaatkan walau satu saat pun masa. Aku tak nak jadi macam dulu. Cuti 4 bulan pastu aku hibernate kat bilik macam orang depressed tak de life. -__- Tapi , kalau betul aku depressed korang percaya tak ? #soalanseram



Okay , forget it. Sebenarnya tadi aku cari fesbuk crush aku. Letih stalk classmate punya fesbuk semata mata nak cari dia punya fesbuk through mutual friends. Last2 , jumpa gak. hihihii. It's normal kan ada crush. :3 Btw,  perlu ke aku bagitau ni ? haha, saja je.



Sebenarnya banyak benda aku nak cerita pasal diri aku di CFS IIUM sem ni. Dari perkara yang happy sampailah mendukacitakan. Tapi malas lah . Nanti2lah. Tunggu post seterusnya..


Okay, that's all. Assalamua'laikum w.b.t





p/s : Kfine. Keep ignoring me. Thank you .




3 comments:

budak said...

Thinking la sayang. Haha! Takde 'g'.

akoo pae kembali? said...

ehh saye pun ex cfs..hehehe cos ape?


n yup. its normal to have a crush. hohoho =p

Syahida _Masri said...

Budak , ops! Tersilap plak. Hee. Btw, thanks betulkan :)



Akoo pae, kite course Human Science. Crush je.mampu, bercinta takmo. Huhuu. Eh, i know you. Awk kos AED rite ? Kawan nadia. :))