August 19, 2012

Raya Dayy :D

Assalamualaikum w.b.t

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Aku paksa gak diri update blog padahal agak malas nak menaip. Ni yang teasa macam nak buat vlog (video log) Macam lah ade orang nak tengok kau membebel depan kamera sensorang -____-


Bersempena hari raya yang mulia pada 2012 ni, aku nak mohon maaf zahir dan batin buat semua muslimin dan muslimat. Taqaballuminna waminkum.  Semoga Allah terima amalam puasa kita dan let's be happy in the raya dayyyy . smile ^_^


Semalam aku tidur banyaaaak gila waktu siang n petang. Seb bek aku tidur byk so that malam tu aku tidur boleh lewat sebab lipat baju, kemas rumah, gosok baju raya, tolong ayah buat ketupat (actually , tgk ayah buat je sbb dah give up nak buat, susah wooo ), tolong mak masak kuah rendang dan nasi himpit, isi kuih dalam balang n so on. Puas hati dapat buat semuaa tu . hee


Tapi terkilan sikit sbb Ihsan takde raya  tahun ni. Dia further study kat Russia.



K,lah aku nak post gambar byk2. korang tengoklah sampai muntah yeee. haha





Memang die otomatik besar, aku tak reti nak ejas. Takpeeee, besar2 pun. Buat ala2 potret family terpampang kat dinding umah. wiwiwi~


kalau mata sakit , tgk yg kecik je



adik gua yang comel2


Acap yang macho


Amboi, terlebih happy plak dua orang yang di depan tu ye. hahaha


kasut raya saya . Aku segan sebenarnye nak pakai kasut ni. Cam euwww feminin gila . But, sokayy ! Aku rasa cam ayu je bile pakai. hewhew



Ade gak yg menyelit kat kaki en.




Ye, saya seorang saja puteri dlam keluarga ni :)



Kenapa? tak puas hati??


Tetibe nyampah tengok kaki sendiri, hahaha. sopan lah kononya -_____-


mereka berlakon aksi gaduh . mende laaa




scinery dari tingkap bilik hotel Seri Malaysia, K. Terengganu. 

It's me. Abaikan manusia kat belakang tu . Nyibuk je adik aku ni -__-


I have so much fun this raya ! hehhee, alhamdulillah :D :D



Eh , apahaal aku upload gambar kat blog ni tak kuar? Dah kuar besar gilaa plak tu.. K, lantaklah .

Salam :)

No comments: