August 14, 2012

My 2012 :)


I want to recall all activities and things that happen oto me in this  year. Dah hampir penghujung tahun 2012, ape je yg aku lalui, kebanyakannye dengan family terchenta aku. Yeahh, orang yang socially awkward cam aku ni, byk spend time dgn family je, dgn kawan2 tak banyak pun. Aku kan awkward . 







Time ni bulan May hari tu, Ihsan further study ke Russia. I kinda miss him :'(




Family Day dekat Kem ape ntah, tapi seyes best ! (Y)




Lebih2 plak gaya aku -__-. Makan tutti fruity dengan CT (kawan sekeja) kat BTS



Ini sesajee tgkap gambar ngan Atif, kat rumah baru , Villa Putra.




Jenjalan kat Ikea, beli barang perabot untuk rumah baru. 





Ini aku jangok pakai spek besar kengkonon hipster laa. Kat Mid Valley.




Hahaha, sengal lah . Adik aku Ajwad , mengajar cane nak wat mulut itik. Otw, nak gi Library Shah Alam nak wat assigment dan research. Ayah hantarkan :)




Beli baju raya kat Subang Parade. Pergi dengan Ayah, Acap, Ajwad . (Triple A)




Time ni tengah tunggu Acap , dia balik dr asrama Sek Men Bestari, Subang Jaya. 




Ini classmate English kat UIA. Kitorang kena wat akujanji , cane nak exempt kan english. hee






Get ready nak balik kampung jumpa nenek kat Batu Pahat, Johor.





Karnival Day kat sek adik2 aku, Sek Ren Keb Bandar Baru, SB




Di UIA, Gombak. Aku singgah library sana dan lepak ngan kawan aku, Anis Amirah.





Optical Illusion / adikception. hahaha. Unik tak gambar ni ? hehehe. 




Aku tengah study untuk mid term exam. Nampak cam stress plak padahal berlakon jeeee.




..........










.........













..........








Ni baru namanya stress. HAHAHA






Then , lepas habis exam terus balik Sg Buloh, tapi ayah ajak berbuka pose kat luar, kat Hotel Singgahsana. Ade kumpulan nasyid Rabbani buat persembahan :)




Time ni nak gi wat IC dan renew lesen. Comelnyeee aku, *PANG ! mintak penampar*





Ayah drive kat sebelah hantar aku gi renew lesen. Sayang ayah <3 p="p">






.......


.............















And the last picture....






.....


...........





..............


















Gambar yang aku paling suka , baju raya tahun ni ! Kawan aku cakap macam baju nak menikah. HAHAHAHAHA. 



Tak kelakar okayy. 



Aku  suka baju ni sebab dia putih dan ade bunga hijau kat sisi pinggang. So sweet! <3 p="p">





Orang kata , sape yang suka tayang gambar kat laman maya  ni, keyakinan die tinggi. Yer, memang aku confident sgt dgn diri sendiri, sampai rasa macam nak letak lagi gambar.


HOI, apehal dgn self-confidence kau? Aku letak gambar dalam blog so that aku boleh imbas balik kenangan aku ngan family bila aku dah besar. Nanti mesti rinduuuu kan. 


Sumpah aku sayang adik2, mak , ayah  aku dan kawan2 jugak. :')




1 comment:

♥ Miss Cincau said...

hehe. mmg cm baju nak nikah un.. hehe