Skip to main content

My 2012 :)


I want to recall all activities and things that happen oto me in this  year. Dah hampir penghujung tahun 2012, ape je yg aku lalui, kebanyakannye dengan family terchenta aku. Yeahh, orang yang socially awkward cam aku ni, byk spend time dgn family je, dgn kawan2 tak banyak pun. Aku kan awkward . 







Time ni bulan May hari tu, Ihsan further study ke Russia. I kinda miss him :'(




Family Day dekat Kem ape ntah, tapi seyes best ! (Y)




Lebih2 plak gaya aku -__-. Makan tutti fruity dengan CT (kawan sekeja) kat BTS



Ini sesajee tgkap gambar ngan Atif, kat rumah baru , Villa Putra.




Jenjalan kat Ikea, beli barang perabot untuk rumah baru. 





Ini aku jangok pakai spek besar kengkonon hipster laa. Kat Mid Valley.




Hahaha, sengal lah . Adik aku Ajwad , mengajar cane nak wat mulut itik. Otw, nak gi Library Shah Alam nak wat assigment dan research. Ayah hantarkan :)




Beli baju raya kat Subang Parade. Pergi dengan Ayah, Acap, Ajwad . (Triple A)




Time ni tengah tunggu Acap , dia balik dr asrama Sek Men Bestari, Subang Jaya. 




Ini classmate English kat UIA. Kitorang kena wat akujanji , cane nak exempt kan english. hee






Get ready nak balik kampung jumpa nenek kat Batu Pahat, Johor.





Karnival Day kat sek adik2 aku, Sek Ren Keb Bandar Baru, SB




Di UIA, Gombak. Aku singgah library sana dan lepak ngan kawan aku, Anis Amirah.





Optical Illusion / adikception. hahaha. Unik tak gambar ni ? hehehe. 




Aku tengah study untuk mid term exam. Nampak cam stress plak padahal berlakon jeeee.




..........










.........













..........








Ni baru namanya stress. HAHAHA






Then , lepas habis exam terus balik Sg Buloh, tapi ayah ajak berbuka pose kat luar, kat Hotel Singgahsana. Ade kumpulan nasyid Rabbani buat persembahan :)




Time ni nak gi wat IC dan renew lesen. Comelnyeee aku, *PANG ! mintak penampar*





Ayah drive kat sebelah hantar aku gi renew lesen. Sayang ayah <3 p="p">






.......


.............















And the last picture....






.....


...........





..............


















Gambar yang aku paling suka , baju raya tahun ni ! Kawan aku cakap macam baju nak menikah. HAHAHAHAHA. 



Tak kelakar okayy. 



Aku  suka baju ni sebab dia putih dan ade bunga hijau kat sisi pinggang. So sweet! <3 p="p">





Orang kata , sape yang suka tayang gambar kat laman maya  ni, keyakinan die tinggi. Yer, memang aku confident sgt dgn diri sendiri, sampai rasa macam nak letak lagi gambar.


HOI, apehal dgn self-confidence kau? Aku letak gambar dalam blog so that aku boleh imbas balik kenangan aku ngan family bila aku dah besar. Nanti mesti rinduuuu kan. 


Sumpah aku sayang adik2, mak , ayah  aku dan kawan2 jugak. :')




Comments

♥ Miss Cincau said…
hehe. mmg cm baju nak nikah un.. hehe

Popular posts from this blog

Mini Showcase Fitri Haris

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Hari ni nak sambung post yang lepas. Pasal Mini Showcase Fitri. Actually aku tau last minit pasal showcase ini, ada ajak sorang kawan aku ini minta temankan sekali, last minit juga. Then, untuk dijadikan cerita, aku pun bertolaklah dari rumah pukul 11. Bajet 2 jam perjalanan. Sebab event tu start pukul 1.30 kat UKM. Sampai je kat Stesen UKM aku solat dulu. Then naik teksi terus straight ke UKM. Aku tak keseorangan sebab kebetulan kawan aku yang sama-sama belajar kat kolej KPAKK pun join gak. Terus nampak dia kat depan pintu nak daftar tu. Salam salam dan tanya khabar gaya macam dah lama kenal padahal masa belajar dulu tak pernah pulak borak ngan dia,Then aku terus  duduk sebelah dia dan kawan dia. Kawan yang kata nak teman aku tu, tetibe cancel last minit. Gerak hati aku dah agak dah dia tak jadi teman. Berhuhuhu je lah aku.





Sampai-sampai je terus daftar dan bayar rm8. Fitri kata dia tak ambil sesen pun duit rm8 tu, tapi dia salurkan duit tu…

Baju kurung dan kasut sukan .

Termenung jap. Tengah fikir nak post apa. Otak blurrr sebab banyak sangat benda benda kecik yang macam bebola ikan kat tengah berlegar-legar dalam fikiran aku. *apakah ?? I mean assignment, quizess, presentation semua tu dah berkurang. So, macam tulaa. Okay, abaikan . aku merepek je. ( hakikatnya = Assignment takkan berkurang )




Saje letak gambar ni. Rinduu mak ! :')





Pendahuluan aku sangat laaa sadis. Apesal nih ? Apesal aku macam kelu lidah nak berkata-kata. Aku kan Kamus Pustaka Dewan dan Bahasa. Mana hilang vocab melayu aku? Huarggghh!! Ni semua assigment political sciences punya pasal! 5 hari aku hadaapp komputer pastu tibai segala benda pasal politik dalam English . Dalam english plak tu! Kau tau english aku sangatlah menonggeng. Apa kau rasa bila kau ada banyak benda nak cakap , tapi tak terluah sebab kau tak tau istilah khas untuk perkataan itu dalam english.Aku rasa macam ni ..... Bleeerghhhhhh ! Penat ! Sekejap sekejap gi google translate. Pastuh plak si Pak Google…

Heliza Tiru Style Aku. Tak boleh blaaa.

Ok, korang kena tipu. HAHA. Aku yang berangan-angan nak tiru style dia adalah. Hehee.




Wow, sungguh ! Dia memang canteeek. tapi part mekap tebal aku tak berkenan.



Aku suka heliza sangat-sangat! Sebab dia macam aku. Ke aku macam dia ? HAHA. Ntah laa, tapi yang pasti aku suka semua pakaian dia. Up-to-date dan bergaya tapi pada masa yang sama still menutup aurat. Artis Paling Sopan Berpakaian jatuh kepada Heliza Helmi. Tahniah !



Rajengnya study


Lagi satu en, dia ni bukannya sopan sangat sesopan pakaian dia, perangai dia pun gila-gila tau. Sengal semacam je. Aku selalu follow blog dia dan page kat fesbuk. Memang senget sikit kepala dia tapi dia suka publish status yang islamik, selalu ajak kita solat , saling mengingatkan antara satu sama lain. Sukalah dia. hehee.




Family dia. Happy je.



Stylenya baju dia. ;D




Comey. Hee.




Sengal uh dia. Time ni dia kat universiti. Dalam kuliah.




Kan aku dah cakap dia sengal. HAHA !




Aku suka ini. Sebab dia berjubah. :)




Ada video dia nyanyi lagu Chord G ni. Best ! Try…