March 13, 2012

stuck

Jealous tengok org yg boleh bercerita pasal problem dia tak kira lah dkt kawan2 dia or family dia. you guys should be really thankful yg you guys boleh let it out, and org pon boleh fhm apa problem korang.



sebab certain people, dia fhm dia takde masalah family, masalah duit, or kesihatan, or masalah dgn enemy or any 'me wannabe' kan but that doesnt mean tht 'tht' certain people takde masalah kan.




korang mungkin tak pernah terfikir pon yg dia berhadapan dgn problem mcm tu. sbb dri luar, she looks VEEERRRYYY fine. banyak yang dia pendam sorang sebab dia tak nk dianggap sebagai 'outsider', different , weak or dihantui perception orang lain terhadapnye.




kadang-kadang (selalu kot..) dia berlagak macam dia takde probs walhal problem tu dah bertahun dia simpan hingga ke highest level , die keep every pisces probs inside. sampai satu tahap dia shut down, probs2 tu sume dah menggunung ,kematu takleh nak kuar dan stuck kat 'situ'.




lastly, tak de penyelesaian....






you guys shoul be very thankful.

I got this from Farah Nabilah's blog . my classmate. What she said is totally explain what I feel inside.

No comments: