February 28, 2012

sederhana

tok tok !

lamanya aku deactivate blog aku. rasa awkward plak nak menaip kat sini.
sebenarnya aku tak bukak blog aku sebab aku alami perasaan insecure yang dasyat sampai aku malu / tak nak mengaku dengan pemikiran aku sendiri. sigh.


sejak aku masuk universiti, life aku kurang memberangsangkan, slowwww sangat rasa. macam-macam dugaan yang berlaku kat aku, lepas tuaku mula jadi social recluse,lack of soft skill, low self-esteem, boleh kata semuanya berubah mendadak gilaa.

aiiiyaaak!

apa-apa pun aku kena belajar banyak benda sebab aku rasa cam bayi baru lahir sebabkan 'ehm ehm' aku. mohon diberi kekuatanNya. Ameen.

1 comment:

Farah Alyaa said...

eh eh...dah ada balik...hari tu tak ada...good luck!