Skip to main content

Posts

Showing posts from June 17, 2011

CFS IIUM , Nilai :)

Jap jap ! Tengah tiup habuk yang bersawang kat blog neh . Fuuuuhhh fuuuuhhh !*tiup.






Tergagau - gagau aku nak cari button 'New Post' . Kononkonon macam lama gila tak bukak blog , padahal baru seminggu tak update.




Alhamdulillah , aku dah selamat sampai ke CFS IIUM , Nilai pada hari jumaat lepas. So, aku dah start belajar course Human Science kat sini. Serius cakap, otak aku rasa ringan belajar course neh . Tak macam belajar Engineering . Hahaha.




Sem ini aku ambil enam subjek . English , Communication , Sociology & Antropology , History , Political Sciences dan B. Tilawah Quran . Semuaa subjeksubjek tu aku suka lebihlebih lagi sociology dengan communication. Seronok uh ! Dapat plak lecture yang syiokk dan best . :D




Tapi tapi kat kelas , aku sorang je student perempuan second year . Lagi dua orang lelaki dan selebihnya semuaa first year. Adesss , belajar dengan adik2 ni rasa lain macam bila tak ada kawan sebaya. Semuaa panggil 'Akak' ' Akak' . *kau tak tauu peras…