Skip to main content

Posts

Showing posts from May 30, 2011

Apa rasa ..

Assalamualaikum , Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang :)


Aku baru je khatam satu novel tajuk Contengan Jalanan by Hlovate. Lepas aku habis baca novel tu , aku rasaa macam cool yaww hidup style underground neh. Hidup dikelilingi musik , lepak lepak , ada group , jamming , grafiti , sketchbook sana sini. Ni semua art dan 'Art is not meant to be understood but it is meant to be appreciated ' dan ' There is no such wrong thing in art '. *cilok ayat dalam novel tuh.


Ni cover novel tu . Sempoi je .


Sememangnya jiwa aku memang macam tu dari dulu kalau aku tak masuk sekolah agama masa form 1 . Kalau aku stay sekolah biasa dah lama aku pukul drum , main gitar , tekan piano dan pergi jamming ke dan macammacam lagi yang berkait dengan benda alah tu. Tapi , Allah dah tentukan hidup aku macam yang sekarang ni , aku follow je . Aku merancang , Allah merancang dan sememangnya rancangan Allah yang terbaik kan ?






Aku ada follow satu blog neh . Dia kaki jamming tapi ku…