Skip to main content

Posts

Showing posts from May 22, 2011

Day One - Ten things you want to say to different people

Assalamualaikum.



Tetibe aku rasa nak buat pulak challenge 10 Days tu. Macam bestt. Lagipun , aku tak ada kerja sekarang. Bosan.

10 perkara yang aku nak cakap dekat sepuluh orang yang berlainan adalah :


1) Mak , akak sukaa kalau tengok mak senyum dan happy. Senyumlah selalu ek sebab nampak cantek dan muda. Tamau ego sangat dengan anakanak. Akak perlukan mak untuk bercerita semuanya ! Sayang emak .



2) Ayah , janganlah kerja kuat sangat ye. rehatrehatlaa kat rumah. Biar ihsan pulak sambung kerja ayah. Thanks , sebab sudi luangkan masa dengan akak. Share storyy , bagi nasihat, takecare akak. Sayang ayah gak !



3) Uhibbukafillah . ^_^






4) Dulu , masa aku senyap , alone dan membosankan kau sorang je sudi nak kawan dengan aku . Kenapa ye ? Sekarang, aku rindu kau, kawan ! Tapi kita macam dah tak rapat sangat kan sekarang. ermm



5) Kau berjaya buat aku tersedar akan erti hidup seorang muslimah. Syukran. Tapi pahit sangat sebab kau seolah-olah bagi aku harapan tapi kau juga yang musnahkan. Barakallah at…