Skip to main content

Posts

Showing posts from May 20, 2011

Kitorang jumpa Tiz Zaqyah dengan Remy Ishak. Sila jeles sekarang .

Korang kena tipu. Kitorang cuma tengok lakonan diorang je. Okayy, boleh tekan butang pangkah kat atas belah kanan sekali. Babai !!



Cantek kot poster dia . Eh, ini orang panggil poster ke hapee ?



Yang ni pun cantek. Saje nak letak gambar ni. Bagi ada aura Nur Kasih sikit. hehehee.


Eh , tengok semangat sangat upload gambar sampai lupa bagi salam. Assalamualaikum !

Sebelum itu nak bagitauu , aku menulis post kali ini sambil dengar laguu jiwang kat blog mamat ni . SINI . Macam syok je. Baru semangat sikit nak menulis. hehee.





Semalam aku pergi Midveli dengan harapan dapat jumpa dia. Eh , bukan ! Dengan harapan dapat jumpa kawankawan BRP . Kitorang tengok Nur Kasih The Movie . Bestt yaww! BEST bukan yang sekadar sebut di mulut je tapi BEST yang memang betulbetul best dari segi emosi , katakata dan penghayatan. Sila sebut perkataan BEST dengan penuh emosi sekarang. * apa jadahnya ? hahaa. abaikan ..



Dari kiri Ani , aku , Nanie , Kina dan Aisyah :)

Time ini lepas habiss tonton wayang . Ada gak …