Skip to main content

Posts

Showing posts from May 16, 2011

Buku kawan aku .

Salam , hai semua ! Sihat ? Aku harap korang sihat walafiat. Kalau tak sihat makan ubat tauuu tauu ! . *bajet macam ada orang baca blog kau , syahida . perasan . =.=



Ce teka ce teka ni apa ?? Macam bahan yang nak dikitar semula en ?





Okaaayyy , ini sebenarnya novel-novel yang aku baca sejak aku darjah empat . Banyak tak banyak ? Oh , nampak kain telekung aku . Heee.





HAHA , aku memang bersahabat baik dengan buku-buku , dari dulu lagi .





Macam annoying kan tunjuk sampai tiga keping gambar yang sama . Eh , tak sama okayy . Sudut kamera tu lain . Perhatikan elok elok.


So , cuti yang agak panjang ini , aku akan semakin rapat dengan bukubuku . Aku memang dah lama berkawan dengan bukubuku , maklumlaa aku kan tak banyak cakap dan tak ramai kawan . Membosankan plak tu , sape je yang nak kawan dengan aku .Sob3x. Bukubuku je yang setia dengan aku. *asal kau buat ayat feeling sedih konon syahdu nih ? what eva ~




Rasanya sempat tak kalau aku nak post pasal PWTC hari tu ? Sukatilaa , aku nak post gak . Ha…