Skip to main content

Posts

Showing posts from April 14, 2011

My sahabat's note at FB

"Dah tau dosa, kenapa buat lagi?"
Kenapa? Why? Tim Kaiya? Porque?

Okay cukup aku tak pandai sangat bahasa-bahasa ni.
Sebelum aku pergi dengan lebih lanjut,
Aku nak remind diri aku dengan kejadian lutut berdarah.


Masa satu hari tu aku pakai kasut bukan jenama Prada balik dari studio GC (graphic communication), aku dan kawan kawan yang jelita dan baik baik belaka pergi ke UKC (Umar Al-Khattab College) untuk membeli makanan tengah hari.
Aku tak tahu ape sebab hari tu , asyik nak tersungkur ja. Selalu tak pun. Okay ya aku seorang yang klutzy. I shoud really get rid of this perangai yang tak senonoh.
Dalam cafe yang ramai lelaki tu, of course lah ramai lelaki because cafe lelaki. Ada jugak sisters lain yang beli makanan dekat situ.
Tiba-tiba nak tersungkur. Okay sangat malu. Jangan bayangkan.
Tapi tak jatuh, sebab aku buat gaya matrix. Okay tak, aku tak buat, itu hanya dalam imaginasi. Cool gila kalau tiba-tiba aku buat gaya matrik. Tapi masa tu tengah pegang makanan dalam polisterin. pol…