Skip to main content

Posts

Showing posts from April 5, 2011

sepi

sedih. geram. hancur.

Reaksi emosi jangan dituruti kerana implikasinya tidak seperti yang diimaginasi.

Cukuplah hanya Allah bagiku. Tiada yang lain. Sudah-sudahlah tu, Syahida.

Fokus belajar , kawan-kawan ada. Sama-sama berjuang dengan kawan.


p/s : hanyalah pemanis seketika , lantas berubah menjadi pahit yang amat. kecewa, kan ?

Hurmmm.

Hari ini aku rasa jantung aku berdegup kencang . sangat-sangat menakutkan. Aku baru lepas ambil ubat something tengahari tadi. Lepas zohor aku ada kuiz Computer. So, aku ingat debaran tu normal as student nak pergi jawab exam kuiz. Tapi debaran tu still tak hilang-hilang sampailah maghrib.


Waktu kemuncaknya time aku solat asar. Macam-macam dah aku fikir. Nak mati dah ke ? Nau'zubilah, cepat-cepat aku istighfar. Even aku dah ingat tuhan, degupan jantung masih dalam kadar yang cepat. Nak menangis aku sebab aku tak boleh nak control.


Lepas tu, telefon mak dan ayah. Alhamdulillah mereka sanggup ambil aku dari uia even aku tahu mereka penat baru balik kerja. Tiada ibubapa yang lebih baik dari mereka berdua. Terima kasih mak dan ayah !


So, sekarang aku di rumah. Ayah akan buat appointment dengan Dr private aku. I hope the answer will show the positive sign. Aku nak sihat kembali. Tak nak sakit dah. Tak nak bergantung pada ubat lagi


Btw, aku tak faham laah kakak tu. cakap melalut dan cepat. …