Skip to main content

Posts

Showing posts from March 30, 2011

:)

Alhamdulillah, aku rasa sem ni sangatla seronok berbanding sem 1. Sebab credit hours hanya lah 14 jam seminggu. so, aku sangatlah free sampai tak tau nak buat apa. haha. tapi bagus gak sebab aku boleh spend time dengan ulangkaji sebelum kelas bermula. :)


Sekarang, aku keseorangan dalam bilik sampailah 2 orang kakak senior datang bilik ini bulan 4 nanti. patutnya kami bertiga, tapi diorang datang lambat sikit. Sebab diorang UNGGAS. apa benda tu, aku pun tatau. tanyalah diorang sendiri.



Next week dah start quiz untuk subjek Computer 1. Hopefully aku dapat jawab dengan tenang. Tak susah sangat kot sebab 2 topik je. Memang kena study betul2 sebab nak jaga carry mark. Semua tu membawa pada CGPA nanti. Tak boleh main-main dah sem ni.



Bahasa arab macam biasa. Ustaz tak habis-habis ngan lawak dia. haha. Tapi ada masa dia sangat tegas sampai ada seorang student ini kena halau sebab tak dapat jawab soalan dia. huuuuu, cuak kebebe. jangan disangka air tenang tak ada buaya. hohoo.



Kelas Computer pun…