September 8, 2011

I WILL DO IT !

Thanks mak ayah .

Mak Ayah memang cukup bersabar dengan Akak.

Akak mengaku akak memang menyusahkan.
Mengada-ngada.
Tak berfikiran jauh.
Suka buat benda bodoh


Lepas ini,
Akak akan cuba buat yang terbaik.


Terima kasih sebab memahami anakmu .



Juga sekalung terima kasih buat Bro Hishammuddin dan Miss Isfadiyah.



Dan akhir sekali , sudah tentu harus ku panjatkan kesyukuran kepada Allah kerana kurniakan mereka mereka yang sanggup membantuku.



Menangis T__T




(asal aku rasa macam tengah buat skrip ucapan penghargaan ? =.= . Biarlah. Otak serabut.)







jealous tengok org yg boleh bercerita pasal problem dia tak kira lah dkt kawan2 dia or family dia. you guys should be really thankful yg you guys boleh let it out, and org pon boleh fhm apa problem korang. bcs certain people, dia fhm dia takde masalah family, masalah boyfriend, or scandal, or masalah dgn enemy or any 'me wannabe' kan but that doesnt mean tht 'tht' certain people takde masalah kan. korang mungkin tak pernah terfikir pon yg dia berhadapan dgn problem mcm tu. sbb dri luar, she looks VEEERRRYYY fine.

bcs she might be crying in her laughter, she might be crying in her stupid jokes, she might be crying in her prayer, asking Allah to help her, hoping that Allah will hear her cries, and she might be crying when she looks at herself in the mirror or worse, she might be crying, when she sees herself in other people's eyes. you will never know,



p/s : siapa yang sanggup jaga kau kalau ayah mak dah takde ? Sob3

No comments: