June 6, 2011

Day Five - Six things you wish you'd never done and my Holidayy !

Assalamualaikum , Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang :)


Ermmm , lamanya aku delay 10 Days Challenge tu . Huhuuu. Ini pulak dah lama tak update . Sebabnyaa aku pergi holidayyy kat Pahang dengan family pastuh gi kneduri kahwin sepupu kat Johor plak esoknya. Memang penat seyhh , tapi bestt ! :D




okay , berbalik pada 6 benda yang aku rasa aku tanak buat adalah :


1) Aku harap aku tak kenal dia masa form 3 kat terengganu duluu. Tapi , kalau tak kenal dia memang aku forever alone.


2) Cuba lawan depression masa sakit SPM duluu . Result pasti takkan seteruk hari itu.


3) Buang ego dalam diri lebihlebih lagi dengan family .


4) Jangan menyekat karakter diri and I wish i can be different from others dari dulu lagii.


5) Terlalu ikut cakap mak sampai aku stress nak buat pilihan sendiri. Tak ada kebebasan dan rasa dikongkong . Ini paling sedih :(


6) Pindah sekolah masa form 3 . Aku menyesal sangat tapi Allah bagi hikmah terindah dengan pertemukan dia pada akuu *refer nombor 1 kat atas.





Aku malas nak cerita pasal holidayy aku tapi nak bagitauu gak. So aku bagitauu dengan gambar je laa. Let the pictures tell everything! :)



Gambar di SnowWorld, Genting Highlands , Pahang . Skema benor gambar neh. ahaha


Ce tengok Teapot . hahaa




Jujuu jadi cam ni sebab lapar sangat ><




I'm the only princess among the princes frog !







Asal aku jeh semangat happy ? hahaa.


Ihsan hensem , aku ayu , acap macho



okayyy , sudaah . Dari atas tuh aku gi Genting Highland , Pahang . Pastu bermalam kat Colmar Tropicle . Bukan oversea yer tapi still di Pahang . Hehee. Dan last sekali kitorang makan ikan bakar dan mandi pantai kat Pantai Cherating , Pahang . Pahang memang tempat terbaik untuk holidayy dengan family terchinta ! :)



Penat tunggu adik nak beli kemeja . Aku masuk dalam fitting room lelaki. Selamba badak jehhh .


Ni muka mintak penamporr sebab perasan comel. =.=



p/s : aku tak readyy lagi nak masuk CFS IIUM , Nilai . Sob3

13 comments:

Amie 구름. said...

study mana awak ? uia nilai ? ambik kos apa eh ?

Syahida _Masri said...

Amie 구름,


actually studyy kat uia pj tapi nak change course kpd human science . before this engineering . :)

khairunnisa izahar said...

phewitt...cun seyh..nk ckp lagi sekali gne mikrofon,CUNNN :)

melle amir said...

ontong le bercuti-cuti

Syahida _Masri said...

khai ,

kau nak apa dari aku hah ?? bodekk bagaii. hahaa

Syahida _Masri said...

melle amir,

bestt ! :D heee

umira said...

Anak perempuan tunggal? Bestnya. hehe.

eh, sekarang dekat nilai ea? saya igt pj.

Syahida _Masri said...

umira,


yer , saya anak perempuan tunggal . hee. belum masuk nilai lagii, masih tatau status sebenar. huuu

cik bunbun said...

uhhh bestnye bercuti ngn family



jeles

Farah Alyaa said...
This comment has been removed by the author.
Farah Alyaa said...

aku bercuti di kenduri kawen sepupu sepapat aku je weyhh...lagi best.. T_T

Syahida _Masri said...

cik bunbun ,


hehee, bestt laa gak. sebab sejukk ! :)

Syahida _Masri said...

farah alyaa ,

besst laah tu . boleyy merapatkan silaturrahim dengan keluarga jauh :)