May 28, 2011

Churp churp comeyy omeyy

Assalamualaikum .




Aku join churp churp . Coolioooo yaww! Boleh buat dua kerja dalam satu masa. Update blog pastu dengan senangnya duit masuk . Heheee.


Maklumlaah , cuti ini macam tak ada sumthin yang boleh mendatangkan income. Better join this ! Tak adalah rugi manaa. Lagi best adalaaah. :D Alaaa, siapa yang tak nak duit kan ?



Lagipun , nak sign up dia senang dan simple. Sekejap sangat . Jom jom ramai ramai klik sini ====> JOIN SINI !



p/s : ehh , aku dah dapat 15 engget ! hohohooooo.

5 comments:

cik bunbun said...

huhu cube ajar sket churp churp neh menatang hape boleh? hahaha. adoii haritu dah dua kali dah nak tekan sign up tapi x join join jugak. kuikuikui.


btw, bunbun skang tgh tggu tawaran utk degree=D baru graduate pasum aritu. eceeehhh GRADUATE XD

syahida _masri said...

cik bunbun ,


Churp churp ni macam nuffnang. tapi lagi banyak duit dia kasi kalau kita rajeng update blog. tu je kita tauu. yang lain tatau . hehee.

ala, join pun untuk sukasuki jee. :)

ouhh , kira kita sebaya la neh. hehee.

cik bunbun said...

haha sebaya la kut =P

:: Zahratu Billaurah :: said...

yg b2 tahu burung churp churp tu comel ^_~

Syahida _Masri said...

bitu ,


kan ? comeyy omeyy ! :D