March 30, 2011

:)

Alhamdulillah, aku rasa sem ni sangatla seronok berbanding sem 1. Sebab credit hours hanya lah 14 jam seminggu. so, aku sangatlah free sampai tak tau nak buat apa. haha. tapi bagus gak sebab aku boleh spend time dengan ulangkaji sebelum kelas bermula. :)


Sekarang, aku keseorangan dalam bilik sampailah 2 orang kakak senior datang bilik ini bulan 4 nanti. patutnya kami bertiga, tapi diorang datang lambat sikit. Sebab diorang UNGGAS. apa benda tu, aku pun tatau. tanyalah diorang sendiri.



Next week dah start quiz untuk subjek Computer 1. Hopefully aku dapat jawab dengan tenang. Tak susah sangat kot sebab 2 topik je. Memang kena study betul2 sebab nak jaga carry mark. Semua tu membawa pada CGPA nanti. Tak boleh main-main dah sem ni.



Bahasa arab macam biasa. Ustaz tak habis-habis ngan lawak dia. haha. Tapi ada masa dia sangat tegas sampai ada seorang student ini kena halau sebab tak dapat jawab soalan dia. huuuuu, cuak kebebe. jangan disangka air tenang tak ada buaya. hohoo.



Kelas Computer pun dah start dengan lancarnya. Kitorang buat discussion in group. So, sangat senang dan membantu untuk orang yang tak berapa minat computer macam aku. hee.


I hope i will getting better in self-discipline and self-sociality from day to day. Lagi satu, nak pergi ke tak ek Kursus MUET jumaat ni ? Tapi nanti clash dengan Hari Terbuka Asrama SMKAKL. Nak pergiiiiii! Rindu kawan-kawan SMKAKL. sangat-sangat.


Sekarang , aku dalam proses mencari kawan. I hope i can enlarge my sociality. Jangan jadi kera sumbang lagi-lagi bila dah masuk U. Betul cakap sahabat aku. Aku tak boleh terlalu mewujudkan jurang antara lelaki dan perempuan. Sebab kat U segala-galanya mungkin. Discussion group campur laki perempuan, banyak nak kena berinteraksi. I hope I can be professional . tanpa melibatkan soal hati dan perasaan.

ok, that's all for today. ^_^

No comments: