Skip to main content

Posts

Showing posts from April 30, 2010

award

Thanks kepada dia yang mmberi award ni.. tp, apakah gambar di bwh ni bunga atau coklat ?? ke emas? boleh makan tak ? lapar plak..hehe



 ------------------------------------------------------------------- *your real name : Nur Syahida binti Masri 

*five wish list: nak hidup dlm keadaan dilimpahi rahmatNya n suasana biah islam nak merealisasikan impian yang ....... nak mempunyai keluarga yang bahagia nak jadi manusia n wanita yang mmbanggakan semua org nak mati kat depan kaabah atau di mekkah / mati syahid
*five person you love : Rasulullah S.A.W mak , mak , mak , ayah kawan2, adik2 dia

*your name's meaning : -cahaya saksi

*five person you want to tag : -nur assyuhada' nurashikin abdullah harishah halim sape2 je lah..
lepas ni aku nak post psl rama2.. ade ape ngan rama2 ?? haiwan kegemaran aku lah tu.. nantikan 1 may ni..