Skip to main content

Posts

Showing posts from April 22, 2010

Aku bukan perempuan gatal..

Assalamualaikum wbt..
     Awal2 aku kena bagitau..post kali ini lebih mnjerumus ke arah soal hati dan  perasaan..maybe agak jiwang..huhu.. so, kpd sape2 yang hidup dia bebas dr segala perasaan atau lebih tepat TIADA PERASAAN, sila tekan butang PANGKAH di atas hujung belah kanan yer..terima kasih... lepas tu jangan singgah2 lg kt blog ni..wassalam.

     Malam td aku susah nak tidor.. dah lah aku tak tidor siang, coz pergi Times Square ngan kwn aku, Assyue..jalan jauh2 mmg penat arr..malam sebelum tu pulak aku tidur lmbt..sepatutnya senang lah nak tidor malam td, tapi....lain pulak jadinya... aku rasa aku lemas dlm perasaan sndri.. Ya Allah, tak pernah2 aku rasa cam tu.. serius ckp..ni kali pertama aku rasa cam hati aku berdebar2 pelik semacam ,  ingatan tentang dia  tibe2 muncul dlm bayangan ..pastu dah muncul x reti2 nak lenyap plak tu.. aku sepak laju2 kang..tapi, x tau nak sepak sape? sepak dia kah atau sepak drir sndri.? .. eh, dia x bersalah.. yang salahnya aku..
     Apasal ngan ak…