Skip to main content

Posts

Showing posts from April 19, 2010

Ku Bukan Aku*

Aku terfikir same ade nak privatekan blog ke tidak? ke nk delete terus? ntah lahh... followers aku dah makin berkurang, x cam dulu..erm, btw itu bukan lah salah satu sebab kenapa aku nk delete or private..aku rase cam nak berehat skjap dr dunia blogger ni..maybe nk tumpukan pd keputusan UPU ...aku sgt2 cuak.. tunggang terbalik kat umah menunggu result upu, tak sampai2..ntah bile nk kuar, org kate 1 may... ntah ye ntah tidak... hati makin walang menunggu.resah.!
    Btw, aku dpt matrik selangor..ok, aku tersenyum..tp, x cukup mmbuatkan aku happy, eh, tipu2..aku happy, cume x cukup mmbuatkan aku puas dgn offer tu... huhu..gediknya aku..patutnya aku bersyukur tau!..yer, aku perlu sangat2 bersyukur coz ramai gak geng2 aku y dpt g sana.. aica, kina, adleena n iya... mesti best kan kalau dpt blajar ngan korg lagi cam waktu kt sek dolu2..hhee..
     Itu pun klu aku setuju nk masuk matrik... sape y tak nak matrik?? matrik baru lagi tu, first batch! so, tak der lah senior2 y nk buli kito…