Skip to main content

Posts

Showing posts from March 20, 2010
Aku baru lepas  tgk citer tentang bulan..BEST wooo!..sebak plak!aku tau cite tu dah lama.. aku jer ketinggalan zaman..eleh, x kisah pon asal aku dah habis tgk citer tu..sape mengata aku lempang!..


      Act,citer tu banyak mengajar aku tentang persahabatan.. indahnya persahabatan klau kite ikhlas berkawan... sweet sangat ade kawan yang boleh share suka duka, yg boleh terima seadanya dri kita,,x kisah baik buruk mlah kllemahan n kekurangan kite pon, still setia dan always hulurkan tangan bila2 masa diperlukan...buleh nak wat jahat sama2, snap pic banyak2 then lepak2 sambil pandang ke bulan....*senyum*..


             K.A..W.A.N... T E M A N .. R A K A N  tu semua aku dah ade...seronok tau kalau ade mereka yg bergelar kawan/teman/rakan ni...dengan diorang ar kite share citer2, gosip2, kutuk mengutuk,hahaha!...sometimes, kawan lebih membahagiakan dari segala2nya..we cant buy friend with  money... so, hargailah kawan bagi mereka yang sudah  mempunyainya..Benar..aku punya ramai kawan..tapi 


  …