December 5, 2010

Template Baru

Finally !

Aku berjaya juga cari template baru untuk blog aku yang dah berhabuk, bersawang riang dan beranai-anai.  Serius lama gile aku nak cari layout yang betul-betul kena dengan jiwa aku. eceeeehhh, nak juga consider jiwa2 nih.  Of course lah , kata wanita . Mestilah ada emosi dalam segala segi, termasuklah bab2 memeilih template. hahaha.


Aku suka template ni sebab dia abstract.  Sama dengan feeling aku sekarang, tak firm dan bold.  Ok lah , time is running out.  Aku nak mandi, bubye!

No comments: