Skip to main content

tagged !

 
 
 
 
Adakah anda rasa anda HOT???

Aku  tak hot tapi Cool..


Upload gmbar kegemaran anda



aku suke bila diri aku tgh senyap n muhasabah diri, cam dlm gambar ni


bila kali terakhir anda makan pizza

Erm, dalam bulan lepas..order mkn kt umah ramai2 ngan satu family..pastu berebut ayam panggang n sup cendawan ngan adik2... haha!


lagu terakhir anda dengar?

Lagu terakhir tak ingat..tapi skrg tgh dengar lagu Two is Better than One dari blog Mel..huhu


selain nama sendiri,anda dipanggil nama apa?

dalam family, diorg panggil kakak or akak..
dengan kwn,  syahida, syida n sya.
 

Tag lagi 8 orang

1- Nur Assyuhada
2- Farhan Ruselan
3- Aisyah Masran
4 - Ani Syahidah
5- Nurasyikin Abdullah
6- Harishah Halim
7- Nabila 
8- Arifah Suratem


siapakah org no 1 kepada anda?

Kawan baik yang sekepala ngan aku.. tapi, kitorg sempat berkawan 2 tahun je mase f1 n f2..tapi alhamdulillah kami still berhubung smpai skrg sbb dunia dah maju, ym , hp n fesbuk ! haha, kali terakhir jumpa dia mase reunion smka Kuala Selangor n aku siap sleep over kt umah dia lagi..hehe


kata sesuatu untuk org no.5

dia merupakan rakan blogger aku..byk persamaan gak antaranya suke kaler biru n berblogging..hehe, dia sgt rajin tulis post kat blog n komen2 blog org lain..hehe. btw, i'm happy to have a fren like ekin..;)

no 3 ada hubungan dgn sape2 tak?

Ntah lah x sure..tp, dia comel mesti ramai secret admire..haha..


bagaimanapula dengan no 4?

Wah, ni lagi hot citer dia..ngan mamat arab dr mesir..hehe, betul kan ? kan ?


kata cinta untuk no 2

Bahaya gile soklan ni utk laki bukan muhrim..mengapakah kebetulan soklan begini terkena pada ko ? haha.. 


ape persmaan no7 dan 8?

Erm.. mereka dua2 kawan saya yg baik ati.. tapi, dua2 x knal antra satu sama lain..

berikan lima yg anda thu tntg org yg tag anda


-yang saya tau tentang nisa....
  1. Dia baik n sgt klakar..x prnh klu borak ngan dia x gelak.wajib gelak walau se 'haha'
  2. dia exco musolla dulu..hehe
  3. dia takut kucng..;p
  4. satu dorm n satu kelas mase f1..
  5. rumah dia dkt kepong..dkt je ngan umah aku but susahnya lah kita nk kuar same2..huhu

persamaan lembu dan kambing?

dua2 haiwan yg ade otak tp x de akal.


perassaaan anda buat tag nie..

Best gak coz skrg tgh bosan tahap melampau..
 

adekah anda thu si razman tue sengal?

Aku tak knal sape mamat tu..
 

Gay or less?

-tak gay dan tak less..tapi pmpn yg berusaha nk jadi muslimah sebaik mungkin..
 
 
sbnarnya nisa dah lama bg aku tagged ni..aku baru je perasan..haha..maaf yer, kawan..yang pasti aku dah langsaikan tagged ko yg satu ni..^_^ 
 
 

Comments

assyuhada said…
ngee
thn dear..nnti aq sempatkan buat..
insan biasa said…
patut kau jawab je soalan tuh pasal no 2...hahahaha'
thanks...nnti aku update..
tapi susah sikit.kawan blog aku x ramai..xpe la..aku buat untuk kwn yang bakal ade blog kowt..hehe'
+akufobia+ said…
wow.sampai ke sini tagnya.
assyue,

u're most welcumm.. hehe
insan biasa

eeiii, tak nak aku jwb..nmpk sgt aku menipu klu aku ckp cam tu. ... haha..k buat lah bila2 mase ko free.
akufobia

mengapakah ?? ini tagged anda sndri yek ? hee

Popular posts from this blog

Baju kurung dan kasut sukan .

Termenung jap. Tengah fikir nak post apa. Otak blurrr sebab banyak sangat benda benda kecik yang macam bebola ikan kat tengah berlegar-legar dalam fikiran aku. *apakah ?? I mean assignment, quizess, presentation semua tu dah berkurang. So, macam tulaa. Okay, abaikan . aku merepek je. ( hakikatnya = Assignment takkan berkurang )




Saje letak gambar ni. Rinduu mak ! :')





Pendahuluan aku sangat laaa sadis. Apesal nih ? Apesal aku macam kelu lidah nak berkata-kata. Aku kan Kamus Pustaka Dewan dan Bahasa. Mana hilang vocab melayu aku? Huarggghh!! Ni semua assigment political sciences punya pasal! 5 hari aku hadaapp komputer pastu tibai segala benda pasal politik dalam English . Dalam english plak tu! Kau tau english aku sangatlah menonggeng. Apa kau rasa bila kau ada banyak benda nak cakap , tapi tak terluah sebab kau tak tau istilah khas untuk perkataan itu dalam english.Aku rasa macam ni ..... Bleeerghhhhhh ! Penat ! Sekejap sekejap gi google translate. Pastuh plak si Pak Google…

Mini Showcase Fitri Haris

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Hari ni nak sambung post yang lepas. Pasal Mini Showcase Fitri. Actually aku tau last minit pasal showcase ini, ada ajak sorang kawan aku ini minta temankan sekali, last minit juga. Then, untuk dijadikan cerita, aku pun bertolaklah dari rumah pukul 11. Bajet 2 jam perjalanan. Sebab event tu start pukul 1.30 kat UKM. Sampai je kat Stesen UKM aku solat dulu. Then naik teksi terus straight ke UKM. Aku tak keseorangan sebab kebetulan kawan aku yang sama-sama belajar kat kolej KPAKK pun join gak. Terus nampak dia kat depan pintu nak daftar tu. Salam salam dan tanya khabar gaya macam dah lama kenal padahal masa belajar dulu tak pernah pulak borak ngan dia,Then aku terus  duduk sebelah dia dan kawan dia. Kawan yang kata nak teman aku tu, tetibe cancel last minit. Gerak hati aku dah agak dah dia tak jadi teman. Berhuhuhu je lah aku.





Sampai-sampai je terus daftar dan bayar rm8. Fitri kata dia tak ambil sesen pun duit rm8 tu, tapi dia salurkan duit tu…

Heliza Tiru Style Aku. Tak boleh blaaa.

Ok, korang kena tipu. HAHA. Aku yang berangan-angan nak tiru style dia adalah. Hehee.




Wow, sungguh ! Dia memang canteeek. tapi part mekap tebal aku tak berkenan.



Aku suka heliza sangat-sangat! Sebab dia macam aku. Ke aku macam dia ? HAHA. Ntah laa, tapi yang pasti aku suka semua pakaian dia. Up-to-date dan bergaya tapi pada masa yang sama still menutup aurat. Artis Paling Sopan Berpakaian jatuh kepada Heliza Helmi. Tahniah !



Rajengnya study


Lagi satu en, dia ni bukannya sopan sangat sesopan pakaian dia, perangai dia pun gila-gila tau. Sengal semacam je. Aku selalu follow blog dia dan page kat fesbuk. Memang senget sikit kepala dia tapi dia suka publish status yang islamik, selalu ajak kita solat , saling mengingatkan antara satu sama lain. Sukalah dia. hehee.




Family dia. Happy je.



Stylenya baju dia. ;D




Comey. Hee.




Sengal uh dia. Time ni dia kat universiti. Dalam kuliah.




Kan aku dah cakap dia sengal. HAHA !




Aku suka ini. Sebab dia berjubah. :)




Ada video dia nyanyi lagu Chord G ni. Best ! Try…