May 6, 2010

tagged !

 
 
 
 
Adakah anda rasa anda HOT???

Aku  tak hot tapi Cool..


Upload gmbar kegemaran anda



aku suke bila diri aku tgh senyap n muhasabah diri, cam dlm gambar ni


bila kali terakhir anda makan pizza

Erm, dalam bulan lepas..order mkn kt umah ramai2 ngan satu family..pastu berebut ayam panggang n sup cendawan ngan adik2... haha!


lagu terakhir anda dengar?

Lagu terakhir tak ingat..tapi skrg tgh dengar lagu Two is Better than One dari blog Mel..huhu


selain nama sendiri,anda dipanggil nama apa?

dalam family, diorg panggil kakak or akak..
dengan kwn,  syahida, syida n sya.
 

Tag lagi 8 orang

1- Nur Assyuhada
2- Farhan Ruselan
3- Aisyah Masran
4 - Ani Syahidah
5- Nurasyikin Abdullah
6- Harishah Halim
7- Nabila 
8- Arifah Suratem


siapakah org no 1 kepada anda?

Kawan baik yang sekepala ngan aku.. tapi, kitorg sempat berkawan 2 tahun je mase f1 n f2..tapi alhamdulillah kami still berhubung smpai skrg sbb dunia dah maju, ym , hp n fesbuk ! haha, kali terakhir jumpa dia mase reunion smka Kuala Selangor n aku siap sleep over kt umah dia lagi..hehe


kata sesuatu untuk org no.5

dia merupakan rakan blogger aku..byk persamaan gak antaranya suke kaler biru n berblogging..hehe, dia sgt rajin tulis post kat blog n komen2 blog org lain..hehe. btw, i'm happy to have a fren like ekin..;)

no 3 ada hubungan dgn sape2 tak?

Ntah lah x sure..tp, dia comel mesti ramai secret admire..haha..


bagaimanapula dengan no 4?

Wah, ni lagi hot citer dia..ngan mamat arab dr mesir..hehe, betul kan ? kan ?


kata cinta untuk no 2

Bahaya gile soklan ni utk laki bukan muhrim..mengapakah kebetulan soklan begini terkena pada ko ? haha.. 


ape persmaan no7 dan 8?

Erm.. mereka dua2 kawan saya yg baik ati.. tapi, dua2 x knal antra satu sama lain..

berikan lima yg anda thu tntg org yg tag anda


-yang saya tau tentang nisa....
  1. Dia baik n sgt klakar..x prnh klu borak ngan dia x gelak.wajib gelak walau se 'haha'
  2. dia exco musolla dulu..hehe
  3. dia takut kucng..;p
  4. satu dorm n satu kelas mase f1..
  5. rumah dia dkt kepong..dkt je ngan umah aku but susahnya lah kita nk kuar same2..huhu

persamaan lembu dan kambing?

dua2 haiwan yg ade otak tp x de akal.


perassaaan anda buat tag nie..

Best gak coz skrg tgh bosan tahap melampau..
 

adekah anda thu si razman tue sengal?

Aku tak knal sape mamat tu..
 

Gay or less?

-tak gay dan tak less..tapi pmpn yg berusaha nk jadi muslimah sebaik mungkin..
 
 
sbnarnya nisa dah lama bg aku tagged ni..aku baru je perasan..haha..maaf yer, kawan..yang pasti aku dah langsaikan tagged ko yg satu ni..^_^ 
 
 

6 comments:

assyuhada said...

ngee
thn dear..nnti aq sempatkan buat..

insan biasa said...

patut kau jawab je soalan tuh pasal no 2...hahahaha'
thanks...nnti aku update..
tapi susah sikit.kawan blog aku x ramai..xpe la..aku buat untuk kwn yang bakal ade blog kowt..hehe'

+akufobia+ said...

wow.sampai ke sini tagnya.

~::sya_mujahidah::~ said...

assyue,

u're most welcumm.. hehe

~::sya_mujahidah::~ said...

insan biasa

eeiii, tak nak aku jwb..nmpk sgt aku menipu klu aku ckp cam tu. ... haha..k buat lah bila2 mase ko free.

~::sya_mujahidah::~ said...

akufobia

mengapakah ?? ini tagged anda sndri yek ? hee