April 6, 2010

My new P O C o Y O


Tadikan aku buat avatar pocoyo aku sndri..lalala~ sbb xder kerja n bosan giler y teramat sgt, paling, sungguh, infiniti bosan... haha!.. jgn tiru kata2 hyperbola aku dalam kertas penulisan bahasa malaysia yer..nanti dpt 100%.. aku jugak yang happy..;p..

cuba tgk bawah..comey kan?? cakap comey, kalau x aku sekeh korang!..







name pocoyo aku ni  sweety muslimah..tapi, dia tak pakai tdung lagi coz time ni umur dia baru 5 tahun.. kecik agy, nt bile dia dah baligh, aku ajar dia step by step tntg islam..^_^
pastu, dia pakai spek coz dia rajin giler baca buku2 ilmiah n dakwah... tgok, bagus an dia? kecik2 dah rajin menelaah sndri..x sia2 aku lahirkan dia semalam.. sejuk perut aku dpt pocoyo cam Sweety ni.. dah lah sweet, baik plak tu!..try r brkenalan ngan die..mesti syiok!

erm?? hobi die ;-
suke baca buku, makan (patut ar pipi chubby n tembam!), main hoki, hias umah cantik2..

pastu cita2 dia nk jadi ahli farmasi yang profesional utk dunia n akhirat..ameen!

erm, pe lagi nk bgtau psl Sweety ek?? korang tya ar sndri kt die..jgan risau, dia mmg nmpak pemalu tapi kalau korg dah knal die, dia ni sporting n Rock tau!..jgn main2..haha!..;)

ok, daa!

sweety :  selamat berkenalan sume! ..^_^



sape yang nk buat pocoyo masing2 sbb ade penyakit BOSAN y susah nk dirawat, ni aku bg link;-

Jom buat Pocoyo ramai2!!

2 comments:

insan biasa said...

kau betul ke x nie??haha'

~::sya_mujahidah::~ said...

haha!! ko agak caner? saje nk buang mase cam buang sampah..huhu