Skip to main content

FUTSAL..

best nya main futsal...
terase bagai padang frenzy tu aku yang punya..wakaka!
dah lah x warming up..sampai2 terus je bukak langkah BESAR PUNYA nak sepak bola aim utk goal..walhal x masuk2 pun gol...sepak suka suki jer...haha!

yang pasti aku rase bebas giler time tu, sepak bola sepenuh perasaan mampu mnghilangkan rase tension aku! padahal aku x tension pun...bosan jer..so, pembetulan, sepak bola mghilangkan bosan aku duduk umah!!..huhu..  
dah x yah nk cover2 memandangkn memang kebnyakan kwn2 aku sume pmpn... aku dah bayangkan yang aku ni sehebat Cristiano Ronaldo..ahaha!...sekalisekala perasan x salah...





sangat seronok!!! 
tahnks, aica,mai,adleena, ani,kina, qila, n tiqa
zaha,aizat,anas n faiz

lain kali kita buat lagi hangout canie k?
^_^

Comments

insan biasa said…
owh..kat frenzie..igt kat sport planet..

bersukan bagus utk kesihatan..hehe'
assyuhada said…
salam..weyh hot gler pic solo ko tuh haha~siap taruk kt profile pge fb lagi...hu2..
weyh nie men futsal ngn guy sekali eh??apsal ader guy dlm pic ko??jd keeper eyh?
paan,majulah sukan utk ngara..huuhu


assyue,weyh,agak2 ar gune word hot tu..aku cool lah.. ni y rase nk tukar profile pic ni..huhu, ade 4 org kwn laki join...sket jer..
mai said…
time futsal ni mmg sangat best gileeeee. :D
sape2 tak pegi mmg rugi kan syhida? hahaha.
rase nak men agi je, tp kali ni ajak ramai2 punye. hopefully dorg ade mase lah kan. hehe.
mmg best giler .. infinti x tau nk ckp caner dah..haha! syiok!!
nati kita main lg nak?

Popular posts from this blog

Mini Showcase Fitri Haris

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Hari ni nak sambung post yang lepas. Pasal Mini Showcase Fitri. Actually aku tau last minit pasal showcase ini, ada ajak sorang kawan aku ini minta temankan sekali, last minit juga. Then, untuk dijadikan cerita, aku pun bertolaklah dari rumah pukul 11. Bajet 2 jam perjalanan. Sebab event tu start pukul 1.30 kat UKM. Sampai je kat Stesen UKM aku solat dulu. Then naik teksi terus straight ke UKM. Aku tak keseorangan sebab kebetulan kawan aku yang sama-sama belajar kat kolej KPAKK pun join gak. Terus nampak dia kat depan pintu nak daftar tu. Salam salam dan tanya khabar gaya macam dah lama kenal padahal masa belajar dulu tak pernah pulak borak ngan dia,Then aku terus  duduk sebelah dia dan kawan dia. Kawan yang kata nak teman aku tu, tetibe cancel last minit. Gerak hati aku dah agak dah dia tak jadi teman. Berhuhuhu je lah aku.





Sampai-sampai je terus daftar dan bayar rm8. Fitri kata dia tak ambil sesen pun duit rm8 tu, tapi dia salurkan duit tu…

Baju kurung dan kasut sukan .

Termenung jap. Tengah fikir nak post apa. Otak blurrr sebab banyak sangat benda benda kecik yang macam bebola ikan kat tengah berlegar-legar dalam fikiran aku. *apakah ?? I mean assignment, quizess, presentation semua tu dah berkurang. So, macam tulaa. Okay, abaikan . aku merepek je. ( hakikatnya = Assignment takkan berkurang )




Saje letak gambar ni. Rinduu mak ! :')





Pendahuluan aku sangat laaa sadis. Apesal nih ? Apesal aku macam kelu lidah nak berkata-kata. Aku kan Kamus Pustaka Dewan dan Bahasa. Mana hilang vocab melayu aku? Huarggghh!! Ni semua assigment political sciences punya pasal! 5 hari aku hadaapp komputer pastu tibai segala benda pasal politik dalam English . Dalam english plak tu! Kau tau english aku sangatlah menonggeng. Apa kau rasa bila kau ada banyak benda nak cakap , tapi tak terluah sebab kau tak tau istilah khas untuk perkataan itu dalam english.Aku rasa macam ni ..... Bleeerghhhhhh ! Penat ! Sekejap sekejap gi google translate. Pastuh plak si Pak Google…

Heliza Tiru Style Aku. Tak boleh blaaa.

Ok, korang kena tipu. HAHA. Aku yang berangan-angan nak tiru style dia adalah. Hehee.




Wow, sungguh ! Dia memang canteeek. tapi part mekap tebal aku tak berkenan.



Aku suka heliza sangat-sangat! Sebab dia macam aku. Ke aku macam dia ? HAHA. Ntah laa, tapi yang pasti aku suka semua pakaian dia. Up-to-date dan bergaya tapi pada masa yang sama still menutup aurat. Artis Paling Sopan Berpakaian jatuh kepada Heliza Helmi. Tahniah !



Rajengnya study


Lagi satu en, dia ni bukannya sopan sangat sesopan pakaian dia, perangai dia pun gila-gila tau. Sengal semacam je. Aku selalu follow blog dia dan page kat fesbuk. Memang senget sikit kepala dia tapi dia suka publish status yang islamik, selalu ajak kita solat , saling mengingatkan antara satu sama lain. Sukalah dia. hehee.




Family dia. Happy je.



Stylenya baju dia. ;D




Comey. Hee.




Sengal uh dia. Time ni dia kat universiti. Dalam kuliah.




Kan aku dah cakap dia sengal. HAHA !




Aku suka ini. Sebab dia berjubah. :)




Ada video dia nyanyi lagu Chord G ni. Best ! Try…