April 12, 2010

FUTSAL..

best nya main futsal...
terase bagai padang frenzy tu aku yang punya..wakaka!
dah lah x warming up..sampai2 terus je bukak langkah BESAR PUNYA nak sepak bola aim utk goal..walhal x masuk2 pun gol...sepak suka suki jer...haha!

yang pasti aku rase bebas giler time tu, sepak bola sepenuh perasaan mampu mnghilangkan rase tension aku! padahal aku x tension pun...bosan jer..so, pembetulan, sepak bola mghilangkan bosan aku duduk umah!!..huhu..  
dah x yah nk cover2 memandangkn memang kebnyakan kwn2 aku sume pmpn... aku dah bayangkan yang aku ni sehebat Cristiano Ronaldo..ahaha!...sekalisekala perasan x salah...





sangat seronok!!! 
tahnks, aica,mai,adleena, ani,kina, qila, n tiqa
zaha,aizat,anas n faiz

lain kali kita buat lagi hangout canie k?
^_^

5 comments:

insan biasa said...

owh..kat frenzie..igt kat sport planet..

bersukan bagus utk kesihatan..hehe'

assyuhada said...

salam..weyh hot gler pic solo ko tuh haha~siap taruk kt profile pge fb lagi...hu2..
weyh nie men futsal ngn guy sekali eh??apsal ader guy dlm pic ko??jd keeper eyh?

~::sya_mujahidah::~ said...

paan,majulah sukan utk ngara..huuhu


assyue,weyh,agak2 ar gune word hot tu..aku cool lah.. ni y rase nk tukar profile pic ni..huhu, ade 4 org kwn laki join...sket jer..

mai said...

time futsal ni mmg sangat best gileeeee. :D
sape2 tak pegi mmg rugi kan syhida? hahaha.
rase nak men agi je, tp kali ni ajak ramai2 punye. hopefully dorg ade mase lah kan. hehe.

~::sya_mujahidah::~ said...

mmg best giler .. infinti x tau nk ckp caner dah..haha! syiok!!
nati kita main lg nak?