April 2, 2010

Award!!


AWARD FIVE dr ASYYUE KU SYG n KAWANNYA IKA...





Aku baru terhegeh2 nk buat awrd y Assyue kasi..best fren aku dulu..syg same die.mmuuaah! hehe..thanks ek, Syue..sory, baru ade ksempatan nk buat skrg..hehe



1. Five name that people called you

-Syeda
-Syida
-Syahida
- Kakak

- Sayang ( bakal suami..haha!)


2. Five important dates in your life

-28 sya'aban
-1 Syawal
-1 Ramadhan
- 12 Rabiul Awal

- 15 April


3. Five things you done yesterday

-Driving klas kereta dgn brjayanye..hehe
-Main golf ngan ayah kesayangan.best!! lame x gurau2 ngan ayah cam tu.
-Tidor skejap balik tu.penat!
-Bukak Lappy n fesbuk.

-bace Al-Mulk sblom tidur..nak amalkn stiap mlm..


4. Five ways to be happy

-jumpa kawan2 then borak2, gelak2 sakan..
-ade suprise dr insan trsayang..seronoknya!
-baca quran n muhasabah dri malam2.
-berzikir n igt tuhan

-senyum slalu n always happykan org lain dulu..^_^

5. Five favourite movies

-Drama Nur Kasih
-Sitcom Friends
-Asmaradana (y sdg brlangsung skrg)
- Upin n Ipin

-Lalola kutt


6. Five favourite hobbies

-surf internet
-membaca
-makan ( tp x gemok2!)
-gelak2 ngan mmber
-bace quran



7. Five favourite peoples

-Nabi Muhammad
- Mak,mak,mak n ayah
-kawan2 sumer y aku syg!
-adik2 y comel2

-Sami Yusof, Maher Zain n Yusof Islam


8. Five favourite places for vacation

-Makkah
-Madinah
-Korea
-Paris

-New Zealand


9. Five reasons your answer the survey

-sbb syue y kasi
-sbb aku free skrg
- sbb xde kerja lain nk buat
-kena buat gak sbb nk amek ati de..haha

- tetttt...


10. Five persons to tag

-aku x tau nk tag sape..coz aku dh lame x de geng kt blog ni sejak menyepi..aku rase nk tag
farhan jer kot..nah amek, ko nk award kan? aku bg..hehe




Ni pun Award Syu y bagi n sepupu aku dr trganu, Fitriyyah...







1.Thank & link the person that gave you the award
erm...terima kasih daun keladi cik Nur Assyuhada kerana rajin mngetag sy award sdgkan saya malas dah nk buat..haha..tp demimu, kawan sy buat juga..

2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
erm..ni aku wase smpai sok aku x tau nk kasi sape..sukatilah sape2 y nak award ni..sape2 y dah TER baca je awrd ni WAJIB buat..pdn muka korang..sape suruh bace.haha!




3. Contact said Blogs and let them know they've won the award
ERM...macam aku cakap td, Tahniah n Padan Muka sape y dpt award speacial ni...*senyum*.^_^


4. State 7 things about yourself

- aku sebenarnya seorg y agak kasar pd sikap n kelam kabut sket, tp kalu org y x knal aku tu maybe dia      
igt aku ni budak ayu y lemah lembut..so, ingin ditegaskn disini aku x suke pmpn lembut2 n aku ni rock orgnya...harap maklum..

- aku nmpak cam skema tp rock! lagi skali aku ulang...member trdekat je y faham cam ne aku   sbnarnya..

- aku suke luangkan mase dgn surf internet n bace buku atau novel

- aku anak sulong dr 7 beradik..y bawah aku sume laki..thats why aku terpaksa jd Rock

-aku kdg2 cepat trbawa2 ngan perasaan emosi..almaklumlah pmpn kan?.. tp aku bdk baik n ceria! jom jd kawan aku, gerenti best!hehe



Ok, dah beres awars ke-2 dr Assyue  n spupu aku Fitriyyah..thanks ek korg..^_^...hehe







2 comments:

assyuhada said...

hohoh..ade lagi...u've been tagged again...
kalau rjen bwat...jage hati lg..haha~

~::sya_mujahidah::~ said...

hahaha!! yer, i'Allah aku buat..thanks.^_^