Skip to main content

Posts

Showing posts from September 14, 2009

Sakit Tak NORMAL

ana x sihat, demam...
dah 5 hari x sembuh2
dah 2 kali gi klinik mintak ubat...
x prnah2 ana menatap muka dr yg sama 2 kali...
adoyai........

dahlah skrg minggu exam..
paper kim n addmate x abes lg tau!
nak nangis pun ade kna belajar dlm keadaan x sihat n x larat...
apalah nasib badan...
xper2, ade hikmahnya tu...
ini kan bulan pose
gerenti ade sumthing yg lebih utk ana lpas ujian yg Allah berikan ni...
ana yakin...insyaAllah..

nk tau sumthing?
masa jawab paper BIO minggu lpas ,
badan ana mnggigil smpai meja2 sekali ikut menggigil...
x payah ckp betapa ana rasa sejuk giler...
tgk kuku...
masyaAllah, biru!
takut sgt...
cam mayat dah tgn ana...
igtkan nk mati dah....
hya tuhan jer yg tau kesakitan n kesejukan ana time tu...
cam duduk dlm peti ais..
astaghfirullah......

dugaan sungguh!
tapi, alhamdulillah, paper BIO tu ana dpt jawab cuma x smpat nk smak semula..
biarlah, ana dah usaha then ana tawakal jer...

sok kimia paper 3...
doakan ana k?
supaya cepat sembuh dari penyakit ni
ana x tau sakit aper..
nk kata demam, an…