Skip to main content

Posts

Showing posts from August 26, 2009

Ingatlah Muslimah semua..

sebnarnya, ni post berulang...sekadar peringatan utk dri semua n dri yg hina ini...


actually, kalau fikir logik akal...gerenti antunna akan rasa diri masing-masing tu muslimah yg betul2 mengerti apa itu erti seorang MUSLIMAH...

first of all, ana nak tya...
antunna rasa antunna ni wanita ke muslimah??
fikir2 kan...
kalau analah kan..ana kan cakap yg ana ni muslimah. dan ana bangga dengan jawapan yang ana pilih. dan hopefully antunna semua sependapat ngan ana gak.. ini sebabnya kalau antunna cakap antunna wanita, bermakna macam antunna berkongsi jawapan ngan wanita non-muslim yg melambak kat luar sana tuh... nak ke kite dalam senarai kategori mereka tuh? tepuk dada tya iman..

actually kan, ana tau ramai yg terjebak ngan dunia fantasi percintaan yg direka oleh diri masing2..asal couple jer sumernye terasa indah..cam dunia ni kite yg punya. segala baik, hensem n gentle dia kita nampak terang, suluh dan nyata. tanpa ader cacat cela pun.. mmg best lah katakan kalau dah couple kan.. sedap sehingga…