Skip to main content

Posts

Showing posts from June 22, 2009

ingatlah, muslimah kat luar tu....

actually, kalau fikir logik akal...gerenti antunna akan rasa diri masing-masing tu muslimah yg betul2 mengerti apa itu erti seorang MUSLIMAH...

first of all, ana nak tya...
antunna rasa antunna ni wanita ke muslimah??
fikir2 kan...
kalau analah kan..ana kan cakap yg ana ni muslimah. dan ana bangga dengan jawapan yang ana pilih. dan hopefully antunna semua sependapat ngan ana gak.. ini sebabnya kalau antunna cakap antunna wanita, bermakna macam antunna berkongsi jawapan ngan wanita non-muslim yg melambak kat luar sana tuh... nak ke kite dalam senarai kategori mereka tuh? tepuk dada tya iman..

actually kan, ana tau ramai yg terjebak ngan dunia fantasi percintaan yg direka oleh diri masing2..asal couple jer sumernye terasa indah..cam dunia ni kite yg punya. segala baik, hensem n gentle dia kita nampak terang, suluh dan nyata. tanpa ader cacat cela pun.. mmg best lah katakan kalau dah couple kan.. sedap sehingga menjilat jari.ana x tau lah plak cam ner perasa bila dah ber'couple' ni..…

~nak pergi sungai congkak~

wah!!!
ana x sabar giler nak gi sungai congkak...
22, pastuh 23, pastuh,24, n then 25 ari bulan nanti!...
lagi 3 ari!!
senyum!!

^_^

^_^

^_^

senyum lagi!!
haha, ana tau gerenti gempak punya kem tu nanti...
coz ana pon pergi...
kalau ana ader barulah gempak nanti!
kan, kan??huahaha...
(perasan jer lebih)

aper2 pun , hopefully, ana dapat sumthing yg berguna kat sana nanti...
di samping nak release tension yg dah terbeban kat diri ni...
almaklumlah, student spm candidated kan..
byk omwork...
letih woo!!
result baru dapat...
urghh!!! bayak x puas ati...
so, ari jumaat nih ana nak enjoy abes-abesan...
yehaa!!!

hurm...
1 more things....
ani cakap ana rock!
haha
rock??
erm, biaselah tu...
kakak sulong kpd 6 org adik laki..
kna lah rock selalu...
wakaka...

huhu...
ok, that's all...

p/s: ani pun rock gak! budak 5 SAGA 09 rock lol...yo, wassup!