Skip to main content

~Majlis Graduasi 2009~




Smartnye kite semua!!!













Majlis Graduasi SMK Bukit Rahman Putra...
Meriah + Happy + Rock = BEST!!
ok, disebabkan ana buzy dgn preparation SPM, x dapatlah ana nk cerita byk...huhu
just letak gmbr jer..
penat woo senyum jer seharian...
bak kata Ani '' nak muntah dah amek gambar''
haha...
I LOVE THIS MOMENT...
ok, guys 5 SAGA yg ROCK
gud luck utk SPM 09...
straight A1' dlm genggaman...
Ameen!

p/s : sayang korang sumer...^_^...ok2, lepas tgk gmbr nih, gi study tau!








Comments

emina said…
wah! betul la, smart sggh =)
korg dh wat ehh? kteorg lps bdk pmr bru wat, hu3

ohh, rindu gle dgn afiqah n mumtaz! kim slm syg kt dorg tau xD

hehe, mke hazim gak yg market kt sni ~
L's said…
wah!
jelous pulak.. tatau yana sempat graduate kat sini ke tak.. macam tak je.
Sekali yana pun kena amik SPM T^T
kantoi la.......

p/s: All the best SPM!!!! Yana doakan yg terbaik utk akak2 and abang2 jugak! =)
zAcK said…
asal ana lu buat afta amek se-pi-em? hoho...
skolah *teruk*
nati ana define *teruk* hahaa
Irtiyah said…
Salam

Tahniah adik-adik semua. Teruskan melangkah dengan usaha.. Kejayaan di hadapan InsyaAllah lebih manis. :)
+akufobia+ said…
aa.ok.da.jom study.keke.selamat berjaya bersama.
emina - ok , fatin..nanti syahida smpaikan salam kt diorg...kalau windu, meh lah jenguk kitorg kt BRP..hehe


L's - alar, yana pun ntah2 lagi grand dari akak...thanks 4 da wish..akak doakan yana gak...^_^
zack - afta tu kebenda? sek nta mana teruk, oklah...


irtiyah - thanks ukht irtiyah...



akufobia - tolong studykan utk ana...haha, pemalas betul!
arnamee said…
Salam.

alolo. comel2 belako deh:)

nak jugak;p

p/s: study rerajin^_@
zzz..ops;p
harishah halim said…
ini sbrnya skolah apa?
cluster? sbp?
siap ada grad lg
wah~~
arnamee - kitorg mmg comel ..hehe
akak pun study rajin2 gak, k


harishah halim - ni sek men biase je..cume kitorg wat majlis grad tu kt Kolej SEGI..
✿ Cik Cimi said…
sek yg siap ade grad ag??
uh??
realy??
nk g zaman sek balik la.
kikiki.

well gud luck spm oke.
huaha...
marilah kmbali ke zaman sek..
best2

Popular posts from this blog

Baju kurung dan kasut sukan .

Termenung jap. Tengah fikir nak post apa. Otak blurrr sebab banyak sangat benda benda kecik yang macam bebola ikan kat tengah berlegar-legar dalam fikiran aku. *apakah ?? I mean assignment, quizess, presentation semua tu dah berkurang. So, macam tulaa. Okay, abaikan . aku merepek je. ( hakikatnya = Assignment takkan berkurang )




Saje letak gambar ni. Rinduu mak ! :')





Pendahuluan aku sangat laaa sadis. Apesal nih ? Apesal aku macam kelu lidah nak berkata-kata. Aku kan Kamus Pustaka Dewan dan Bahasa. Mana hilang vocab melayu aku? Huarggghh!! Ni semua assigment political sciences punya pasal! 5 hari aku hadaapp komputer pastu tibai segala benda pasal politik dalam English . Dalam english plak tu! Kau tau english aku sangatlah menonggeng. Apa kau rasa bila kau ada banyak benda nak cakap , tapi tak terluah sebab kau tak tau istilah khas untuk perkataan itu dalam english.Aku rasa macam ni ..... Bleeerghhhhhh ! Penat ! Sekejap sekejap gi google translate. Pastuh plak si Pak Google…

Mini Showcase Fitri Haris

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Hari ni nak sambung post yang lepas. Pasal Mini Showcase Fitri. Actually aku tau last minit pasal showcase ini, ada ajak sorang kawan aku ini minta temankan sekali, last minit juga. Then, untuk dijadikan cerita, aku pun bertolaklah dari rumah pukul 11. Bajet 2 jam perjalanan. Sebab event tu start pukul 1.30 kat UKM. Sampai je kat Stesen UKM aku solat dulu. Then naik teksi terus straight ke UKM. Aku tak keseorangan sebab kebetulan kawan aku yang sama-sama belajar kat kolej KPAKK pun join gak. Terus nampak dia kat depan pintu nak daftar tu. Salam salam dan tanya khabar gaya macam dah lama kenal padahal masa belajar dulu tak pernah pulak borak ngan dia,Then aku terus  duduk sebelah dia dan kawan dia. Kawan yang kata nak teman aku tu, tetibe cancel last minit. Gerak hati aku dah agak dah dia tak jadi teman. Berhuhuhu je lah aku.





Sampai-sampai je terus daftar dan bayar rm8. Fitri kata dia tak ambil sesen pun duit rm8 tu, tapi dia salurkan duit tu…

Heliza Tiru Style Aku. Tak boleh blaaa.

Ok, korang kena tipu. HAHA. Aku yang berangan-angan nak tiru style dia adalah. Hehee.




Wow, sungguh ! Dia memang canteeek. tapi part mekap tebal aku tak berkenan.



Aku suka heliza sangat-sangat! Sebab dia macam aku. Ke aku macam dia ? HAHA. Ntah laa, tapi yang pasti aku suka semua pakaian dia. Up-to-date dan bergaya tapi pada masa yang sama still menutup aurat. Artis Paling Sopan Berpakaian jatuh kepada Heliza Helmi. Tahniah !



Rajengnya study


Lagi satu en, dia ni bukannya sopan sangat sesopan pakaian dia, perangai dia pun gila-gila tau. Sengal semacam je. Aku selalu follow blog dia dan page kat fesbuk. Memang senget sikit kepala dia tapi dia suka publish status yang islamik, selalu ajak kita solat , saling mengingatkan antara satu sama lain. Sukalah dia. hehee.




Family dia. Happy je.



Stylenya baju dia. ;D




Comey. Hee.




Sengal uh dia. Time ni dia kat universiti. Dalam kuliah.




Kan aku dah cakap dia sengal. HAHA !




Aku suka ini. Sebab dia berjubah. :)




Ada video dia nyanyi lagu Chord G ni. Best ! Try…