Skip to main content

Beraya Sakan....

hahaha...
thn ni ana beraya kt 2 umah kawan ana,...
sorg kawan baru ana... nama die Maisarah...
sorg lg kt umah Ummur Radiah Hussien
kawan lama kt SMKA Kuala Lumpur
rupa2nya, diorg ni best fren masa sek rendah dulu...
hehe....
sweet tol kawan berdua tu jumpe balik...


kat umah Mai

gi umah Mai best coz, mak die masak sedap giler!
ana makan byk, x lupa juge tolong mnghabiskan makanan adik ana yg x habis...
jgn mmbazir, mmbazir amalan syaitan...
ish2..(alasan2...ckp jer lah mmg nk melantak byk2 )
yg dtg umah Mai

ana, aicha n ani...time tu raya keempat
so, masih ramai still kt kmpung lg...
kitorg jer lah yg ade..
huhu
ape2 pun best gak beraya umah Mai...
syiok2..

kat umah umu


time kt umah Ummur, paling best...
coz jumpe kawan2 lama SMKA Kuala Lumpur balik...
kecoh giler umah ummur
meriah + eppy = BEST!!
lepas gak kerinduan ana pd korg2
mmg windu giler kt korg semua!...

makan pun sedap...
almaklumlah perut kosong time tu...
dah ade konsert rock dalam nye...

hehe, yg dtg kt umah ummu

Farah Dayana, Izyan, Anis, Ifah, Yatie, Syamimi Ahmad, Syamimi Adam, Aisyah, KY n aliyah,(SMKA Kuala Lumpur ) mai n kina ( SMK Bukit Rahman Putra )

budak putera pun dtg gak umah ummur...
ummur ckp dia takut n mmg agak mnakutkan cara budak putera dtg umah
ngan motor2 belambak dpn umah die
lagak cam mat2 rempit plak yg dtg beraya
cian ummur, x menang tgn layan kitorg...

die mmg tuan umah yg bagus..
gud2...hehe
lain kali syahida dtg lg...hehe

p/s : jumpe kawan2 SMKA Kuala Lumpur byk mngajar ana erti ukhuwah n persahabatan...thanks tau! x pernah ana merasakan berkawan sgt rapat hubungan tu melainkan kt SMKAKL....korg mmg UNITED! form 4 08 in memory...windu suasana 4 Umar thn lepas...uwaa!

Comments

emina said…
erm... fatin kne sket je...
oh, ummur! lme gle x jumpe dye xD
chubby dh dye skrg. opps!
ummur mmg chubby...bile agaknya syahida nk chubby cam die?huhu...
emina said…
hahah, syahida kne tnye ummur la. minx petua dr dye xD
tp serious, dye cute la!
hehe, nanti syahida tya..betul2 die cute..ramai org admire plak tuh..huhu

Popular posts from this blog

Baju kurung dan kasut sukan .

Termenung jap. Tengah fikir nak post apa. Otak blurrr sebab banyak sangat benda benda kecik yang macam bebola ikan kat tengah berlegar-legar dalam fikiran aku. *apakah ?? I mean assignment, quizess, presentation semua tu dah berkurang. So, macam tulaa. Okay, abaikan . aku merepek je. ( hakikatnya = Assignment takkan berkurang )




Saje letak gambar ni. Rinduu mak ! :')





Pendahuluan aku sangat laaa sadis. Apesal nih ? Apesal aku macam kelu lidah nak berkata-kata. Aku kan Kamus Pustaka Dewan dan Bahasa. Mana hilang vocab melayu aku? Huarggghh!! Ni semua assigment political sciences punya pasal! 5 hari aku hadaapp komputer pastu tibai segala benda pasal politik dalam English . Dalam english plak tu! Kau tau english aku sangatlah menonggeng. Apa kau rasa bila kau ada banyak benda nak cakap , tapi tak terluah sebab kau tak tau istilah khas untuk perkataan itu dalam english.Aku rasa macam ni ..... Bleeerghhhhhh ! Penat ! Sekejap sekejap gi google translate. Pastuh plak si Pak Google…

Mini Showcase Fitri Haris

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Hari ni nak sambung post yang lepas. Pasal Mini Showcase Fitri. Actually aku tau last minit pasal showcase ini, ada ajak sorang kawan aku ini minta temankan sekali, last minit juga. Then, untuk dijadikan cerita, aku pun bertolaklah dari rumah pukul 11. Bajet 2 jam perjalanan. Sebab event tu start pukul 1.30 kat UKM. Sampai je kat Stesen UKM aku solat dulu. Then naik teksi terus straight ke UKM. Aku tak keseorangan sebab kebetulan kawan aku yang sama-sama belajar kat kolej KPAKK pun join gak. Terus nampak dia kat depan pintu nak daftar tu. Salam salam dan tanya khabar gaya macam dah lama kenal padahal masa belajar dulu tak pernah pulak borak ngan dia,Then aku terus  duduk sebelah dia dan kawan dia. Kawan yang kata nak teman aku tu, tetibe cancel last minit. Gerak hati aku dah agak dah dia tak jadi teman. Berhuhuhu je lah aku.





Sampai-sampai je terus daftar dan bayar rm8. Fitri kata dia tak ambil sesen pun duit rm8 tu, tapi dia salurkan duit tu…

Heliza Tiru Style Aku. Tak boleh blaaa.

Ok, korang kena tipu. HAHA. Aku yang berangan-angan nak tiru style dia adalah. Hehee.




Wow, sungguh ! Dia memang canteeek. tapi part mekap tebal aku tak berkenan.



Aku suka heliza sangat-sangat! Sebab dia macam aku. Ke aku macam dia ? HAHA. Ntah laa, tapi yang pasti aku suka semua pakaian dia. Up-to-date dan bergaya tapi pada masa yang sama still menutup aurat. Artis Paling Sopan Berpakaian jatuh kepada Heliza Helmi. Tahniah !



Rajengnya study


Lagi satu en, dia ni bukannya sopan sangat sesopan pakaian dia, perangai dia pun gila-gila tau. Sengal semacam je. Aku selalu follow blog dia dan page kat fesbuk. Memang senget sikit kepala dia tapi dia suka publish status yang islamik, selalu ajak kita solat , saling mengingatkan antara satu sama lain. Sukalah dia. hehee.




Family dia. Happy je.



Stylenya baju dia. ;D




Comey. Hee.




Sengal uh dia. Time ni dia kat universiti. Dalam kuliah.




Kan aku dah cakap dia sengal. HAHA !




Aku suka ini. Sebab dia berjubah. :)




Ada video dia nyanyi lagu Chord G ni. Best ! Try…