September 19, 2009

~Ana dapat A.W.A.R.D~

Wah...1st time ana dapat award!!! dari pemilik blog Senyum Dalam Gelap...
syukran yer..^_^. terharu sgt2..kihkih...
almaklumlah, xder sape prnah bg ana award sebelum ni..
skit2, org puji jer..."nice blog", " cantiknya blog" dan "sukelah blog ni"
cam ni rupanya perasaan dpt award..
hehe, anyway syukran sgt2 yer harishah...
sgt2 lah dihargai...


FIRST AWARD







Pertama, kena letak 5 fakta menarik tentang pemberi award.
nama dia harishah halim
sebaya ana, nak amek SPM ( doakan kitorg k? )
maybe budak genius coz blajar kt MRSM
dia pandai masak
dia anti kapel, sama cam ana
harishah mungkin boleh jadi kawan ana..kan2?? betul x harishah?


Next, kena nyatakan 10 fakta diri sendiri
ana suka bercerita n bercakap, ckp n ckp. kdg2 smpai susah nk berhenti...
suka biru n putih...tapi, tetibe minat oren skrg.
suke berblogging n surf internet
suke nasyid n lagu rock!
suka baca quran
suka dgr syeikh2 Makkah or Madinah alunkan bacaan quran ikut gaya diorg yg trsendri
sgt2 peka n sensitif ngan keadaan skeliling
sgt cintakan ilmu
suka buat taik mata, tidorlah...
sgt syg n hargai prhubungan persahabatn..ukhuwah itu indah jika segalanya kerana Allah...


Beri award ini kepada 10 orang dan describe mereka:
aicha- mata dia cantik
ani - dia baik n selamber
syahira - dia berkarisma
syuhada - dia berketerampilan n manis
fatin aminah - dia fanatik yuto
alyana - dia sweet bila senyum
farhan - dia cool
zack - dia klakar n idea dia bernas kdg2
nashihin - dia intelligent sgt
nazratul - dia sporting
syahmer - dia baik
ekin - dia cute


12 comments:

My Life's Stories said...

hmmmmm
ani dah baca dah..
hmmm
terharu plak baca..
tapi ani malaslah nak post blog pasal award tu
malas menghantui..
nnti ani rajin ani post ek

~::sya_mujahidah::~ said...

eeii...malasnye ani ni..
x kire! wat gak..jgn malas2..

abdun fakir said...

berkawan ngn llki ajnabi xsalah..sedarlah bhwe org yg mmpunyai fkrah islam itu..dia akn lebih berhati2 agar x trjerumus dlm kemaksiatan kpd Allah swt...ambil la hukum wara'...jauhi prkara yg bleh mndatangkan mksiat...dan prkara yg bleh mnyeronokkan syahwat..sume tu prkara yg di keji oleh Allah...dn prkara yg sering mnjadi tumpuan syaitan...ketahuilah..ssorg muslimah yg solehah itu tdk akn bbrbicara pd llaki ajnabi jika tiada sbrang kprluan dan krja2 yg pnting...jadilah mslimah solehah di dunia dan di negeri akhirat...jadilah bidadari syurga...dan satu lagi psanan ana...bersihkanlah fikrahmu...ittiqadkan dlm hati..hidup mati nti ni...hanyelah kerana Allah....jgn tripu dgn dunia...salam mujahadah!

harishah halim said...

salam alaik

insya Allah, sahabat dunia akhirat :)

~::sya_mujahidah::~ said...

abdun fakir - nape abdun fakir nk rahsiakan identiti ye? xnk bgtau xper2, ana dah tau nta ni saper... insyaAllah, ana akan jga fikrah dri ni semampu yg mgkin..ape pun syukran utk nasihat tuh...

harishah halim - insyaAllah..ameen!

Irtiyah said...

Salam.

First? adik tak perasan kot akak dah lama bagi awards yang ini http://irtiyah.blogspot.com/2009/08/awards-untuk-diterima-oleh-kalian.html kat adik.

Apa pun sila ambil. Tambah koleksi.

~::sya_mujahidah::~ said...

ops, sory ana betul2 x perasan...ape2pun syukran, kak..^_^

Norashikin Abdullah said...

sya ana dh baca
uishh spe itu

insan biasa said...

weh..farhan tu nama aku ke??aha'was2x..

klu bkn..bgtawu..nnti aku perasan..aha'

~::sya_mujahidah::~ said...

ekin - ana rasa dia ex-schoolmate ana dulu kot...

insan biasa - ye lah, nama ko...nama sape lagi...

emina said...

hahaha, mekasih sbb bg award kt fatin =)

fanatik yuto; hahah, thanks xD

award ini akan diblog kn psni =)

ape2 pon, SELAMAT HARI RAYA!

~::sya_mujahidah::~ said...

sama2 fatin...ok2, syahida tggu fatin buat..