Skip to main content

Tagged Terakhir ..( ye ke??)

.

Instructions: Name 20 people you can think of off the top of your head. Do not read the questions until you write, and tag 5 people to do the survey.

1) mumtaz
2) sofia
3) afiqah
4) ani
5) aicha
6) naim
7) zaha
8) hazim
9) adleena
10) mai
11) wahibah
12) faizul
13) jamil
14) nanie
15) azimah
16) nadiah
17) aizat
18) atif
19) ajwad
20) iman





The Questions:

How did you meet 14?
kawan time sek rendah..kan nanie kan??

What would you do if you had never met 1?
hidup rasa x happening coz mumtaz seorg yg klakar..^_^

What would you do if 20 and 9 have dinner you?
20 x syiok lah coz die adik ana..huhu
9 plak kawan sekelas, seronok gak lah coz die funny..

Would 6 and 17 make a good couple?
couple tu HARAM..lagipun 6 ngan 17 tuh dua2 lelaki lol...buang tebiat aper?

Describe no 3.
baik n pndengar yg setia..suke kawan ngan die

Do you think 8 is attractive?
agaklah, coz ana selebriti kan..lagipun die gentle n baik..gud fren..x mau gaduh2 lg ek..

Do you know anything about no 12's family?
x tau coz prnanh satu sek ngan die selama setahun jerp..

Tell me something about 7.
classmate...baik n klakar..knkdg lawak smpai ana gelak pecah!

What is no 18's favourite?
suke main mainan robot n otromen..(adik ana)

What would you do if no 11 confesses that he/she likes you?
boleh jd bestfren coz die mmg baik...tq..

What languange does 15 speak?
bahasa keling kot..hehe, just kidding..mestilah bahasa ibunda kan?

Who is 19 going out with?
ngan family r..umur baru 5 thn..

How old is 16 now?
sebaya ana..17

When was the last time you talked to 13?
thn lpas...lama seyh

Who is no. 2's favourite singer?
baru tya die td...dia ckp, kumpulan UNGU...
Would you date no 4?
date??hehe x klakar ke, ani? hang out sama2 kt MId, best lah kan?

Would you date no 17?
x nak lah..kawan sekelas jer lah..ape date2 nih, x mainlah..berdosa!

Is 15 single?
ntahlah..x nk jaga tepi kain dia..kain ana pun ana x pndai jaga..asek kedut jerp..


What is no 11's last name?
wahibah binti.....????

Would you ever consider being in a relationship with 10?
saudara seislam...^_^

Which school does 3 goes to?
SMK Bukit Rahman Putra

Where does 6 live?
Terengganu...jauh tuh

What is your favourite thing about no 5?
die sgt comey...suke tgk mata die!


ok..ni tagged last yg ana buat...
lepas ni saper tagged ana lgi, ana akan jawab tapi...
lepas dah kumpul LIMA TAgeed baru ana jawab sekalugus yerp..
kihkih2..( dah malas plak rasa nk tanggung hutang tagged ni)...
ok, ...tagged kali ni untuk 5 orang yg sgt2 BERTUAH....
tara!!!

Ani
Fatin Amina
Zack
Aicha
org ke 5....nanti akan difikirkan...(saspen!)






Comments

emina said…
haha, tag ini akan dilksnakn =)

Popular posts from this blog

Baju kurung dan kasut sukan .

Termenung jap. Tengah fikir nak post apa. Otak blurrr sebab banyak sangat benda benda kecik yang macam bebola ikan kat tengah berlegar-legar dalam fikiran aku. *apakah ?? I mean assignment, quizess, presentation semua tu dah berkurang. So, macam tulaa. Okay, abaikan . aku merepek je. ( hakikatnya = Assignment takkan berkurang )




Saje letak gambar ni. Rinduu mak ! :')





Pendahuluan aku sangat laaa sadis. Apesal nih ? Apesal aku macam kelu lidah nak berkata-kata. Aku kan Kamus Pustaka Dewan dan Bahasa. Mana hilang vocab melayu aku? Huarggghh!! Ni semua assigment political sciences punya pasal! 5 hari aku hadaapp komputer pastu tibai segala benda pasal politik dalam English . Dalam english plak tu! Kau tau english aku sangatlah menonggeng. Apa kau rasa bila kau ada banyak benda nak cakap , tapi tak terluah sebab kau tak tau istilah khas untuk perkataan itu dalam english.Aku rasa macam ni ..... Bleeerghhhhhh ! Penat ! Sekejap sekejap gi google translate. Pastuh plak si Pak Google…

Mini Showcase Fitri Haris

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Hari ni nak sambung post yang lepas. Pasal Mini Showcase Fitri. Actually aku tau last minit pasal showcase ini, ada ajak sorang kawan aku ini minta temankan sekali, last minit juga. Then, untuk dijadikan cerita, aku pun bertolaklah dari rumah pukul 11. Bajet 2 jam perjalanan. Sebab event tu start pukul 1.30 kat UKM. Sampai je kat Stesen UKM aku solat dulu. Then naik teksi terus straight ke UKM. Aku tak keseorangan sebab kebetulan kawan aku yang sama-sama belajar kat kolej KPAKK pun join gak. Terus nampak dia kat depan pintu nak daftar tu. Salam salam dan tanya khabar gaya macam dah lama kenal padahal masa belajar dulu tak pernah pulak borak ngan dia,Then aku terus  duduk sebelah dia dan kawan dia. Kawan yang kata nak teman aku tu, tetibe cancel last minit. Gerak hati aku dah agak dah dia tak jadi teman. Berhuhuhu je lah aku.





Sampai-sampai je terus daftar dan bayar rm8. Fitri kata dia tak ambil sesen pun duit rm8 tu, tapi dia salurkan duit tu…

Heliza Tiru Style Aku. Tak boleh blaaa.

Ok, korang kena tipu. HAHA. Aku yang berangan-angan nak tiru style dia adalah. Hehee.




Wow, sungguh ! Dia memang canteeek. tapi part mekap tebal aku tak berkenan.



Aku suka heliza sangat-sangat! Sebab dia macam aku. Ke aku macam dia ? HAHA. Ntah laa, tapi yang pasti aku suka semua pakaian dia. Up-to-date dan bergaya tapi pada masa yang sama still menutup aurat. Artis Paling Sopan Berpakaian jatuh kepada Heliza Helmi. Tahniah !



Rajengnya study


Lagi satu en, dia ni bukannya sopan sangat sesopan pakaian dia, perangai dia pun gila-gila tau. Sengal semacam je. Aku selalu follow blog dia dan page kat fesbuk. Memang senget sikit kepala dia tapi dia suka publish status yang islamik, selalu ajak kita solat , saling mengingatkan antara satu sama lain. Sukalah dia. hehee.




Family dia. Happy je.



Stylenya baju dia. ;D




Comey. Hee.




Sengal uh dia. Time ni dia kat universiti. Dalam kuliah.




Kan aku dah cakap dia sengal. HAHA !




Aku suka ini. Sebab dia berjubah. :)




Ada video dia nyanyi lagu Chord G ni. Best ! Try…