Skip to main content

Tag lagi...haha!


org yg sama taqqed ana lgi...
haha!!
mknanye ni tagged ke2 ana..
ana dah jawab,zack..^_^
semangat tau!

1. MY TOP 10 MOST FAVOURITE FOOD.
pizza yg ayah order
ayam goreng mk buat
sup cendawan
nasi goreng kanteen smk BRP
nasi air kt kg trganu
mee maggi time malas nk masak
spagethi
KFC
kismis
aiskrim coklat!!




2. 7 THINGS I LOVE DOING.
baca quran
dengar lagu kt h/p
borak ngan member
termenung
senyum sorang2
study ( cewah, konon!!)
tgk TV


3. 6 THINGS I LOVE DOING WHEN I'M EMO // STRESSED.
jauhkan dri dari org ramai
termenung
amek wudhu
menjerit time ujan( arghhh!!!!!)
luah kt kawan rapat
senyum sorg2 cam org giler...


4. 5 THINGS I LOVE DOING WHEN I'M HAPPY.
cakap x henti2 ngan member
gelak2 smpai pecah anak tekak
senyum smpai ke telinga
buat baik ngan org smpai org igt ana x sihat
serta merta hidup berjalan ngan lancar..cam xder probz...( padahal ader..)

5. 5 WAYS TO MAKE YOU GO CRAZY
adik menyibuk masuk bilik time org study.. ( get out!)
kawan x percaya ckp..( how dare u?)
mak x kasi buat sumthing ana nk..
ade probz, tp x leyh nk selesai..
byk omwork..

6. MY TOP 5 MOST FAVOURITE JUNK FOOD.
jus oren
jus epal
100 PLUS
air masak
air aper2 je

7. 5 THINGS I WISH COULD HAPPEN.
idup kerja melancong jer...
terus graduated tanpa belajar..
jadi budak2 balik..
zaman remaja yg panjang..( x puas idup enjoy ngan member2)
dpt duduk kt MAKKAH..


8. 10 RIDICULUOS THINGS I WISH TO DO BEFORE I DIE.
tidor x bangun2
makan x henti2
gelak x abes2
x payah baca buku
nk duduk atas pelangi
lepak ngan member giler2
ader robot private yg wat sume kerje
ader 10 hp yg berlainan jenis..
ade 7 laptop comel..
main kejar2 atas langit..(best woo!)



9. MY TOP 20 RECENTLY MOST ADDICTED SONGS.
impian kasih - In Team
insan bernama kekasih - UNIC
atas nama cinta - UNIC
kau kawan,sahabat n teman - UNIC
cinta terakhir - Aiman
mahar cinta - Deevotess
sahabat sejati - UNIC
Deeper conversation - Yuna
The Climb - Milly Cyrus
I'm Yours - Jason Mraz
Hikmah Kembara - Mirwaana


10. PEOPLES YOU WISH TO TAG.
ani
fatin amina
alyana
ukhti asma
aicha
kembara
syuhada
eimran
nashihin hanis
aishahtur
saper2 jer yg nk jawab tag ni, dipersilakan..^_^





Comments

Agent Seoul said…
hahahahaha tak tau kenapa..tapi..post nih buat aku ketawa sorang2 bukan nak perli...tapi..entah lah..jap2 ke aku ah gila?? huhu..
emina said…
haha, thanks!
mmg best =)
aper yg mnyebabkan awak nk ktawa??
ckp..
wow syahida! ani pun nak buat lah! best lah soalan ni!!!! ani nak buat!!!

Popular posts from this blog

Baju kurung dan kasut sukan .

Termenung jap. Tengah fikir nak post apa. Otak blurrr sebab banyak sangat benda benda kecik yang macam bebola ikan kat tengah berlegar-legar dalam fikiran aku. *apakah ?? I mean assignment, quizess, presentation semua tu dah berkurang. So, macam tulaa. Okay, abaikan . aku merepek je. ( hakikatnya = Assignment takkan berkurang )




Saje letak gambar ni. Rinduu mak ! :')





Pendahuluan aku sangat laaa sadis. Apesal nih ? Apesal aku macam kelu lidah nak berkata-kata. Aku kan Kamus Pustaka Dewan dan Bahasa. Mana hilang vocab melayu aku? Huarggghh!! Ni semua assigment political sciences punya pasal! 5 hari aku hadaapp komputer pastu tibai segala benda pasal politik dalam English . Dalam english plak tu! Kau tau english aku sangatlah menonggeng. Apa kau rasa bila kau ada banyak benda nak cakap , tapi tak terluah sebab kau tak tau istilah khas untuk perkataan itu dalam english.Aku rasa macam ni ..... Bleeerghhhhhh ! Penat ! Sekejap sekejap gi google translate. Pastuh plak si Pak Google…

Mini Showcase Fitri Haris

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Hari ni nak sambung post yang lepas. Pasal Mini Showcase Fitri. Actually aku tau last minit pasal showcase ini, ada ajak sorang kawan aku ini minta temankan sekali, last minit juga. Then, untuk dijadikan cerita, aku pun bertolaklah dari rumah pukul 11. Bajet 2 jam perjalanan. Sebab event tu start pukul 1.30 kat UKM. Sampai je kat Stesen UKM aku solat dulu. Then naik teksi terus straight ke UKM. Aku tak keseorangan sebab kebetulan kawan aku yang sama-sama belajar kat kolej KPAKK pun join gak. Terus nampak dia kat depan pintu nak daftar tu. Salam salam dan tanya khabar gaya macam dah lama kenal padahal masa belajar dulu tak pernah pulak borak ngan dia,Then aku terus  duduk sebelah dia dan kawan dia. Kawan yang kata nak teman aku tu, tetibe cancel last minit. Gerak hati aku dah agak dah dia tak jadi teman. Berhuhuhu je lah aku.





Sampai-sampai je terus daftar dan bayar rm8. Fitri kata dia tak ambil sesen pun duit rm8 tu, tapi dia salurkan duit tu…

Heliza Tiru Style Aku. Tak boleh blaaa.

Ok, korang kena tipu. HAHA. Aku yang berangan-angan nak tiru style dia adalah. Hehee.




Wow, sungguh ! Dia memang canteeek. tapi part mekap tebal aku tak berkenan.



Aku suka heliza sangat-sangat! Sebab dia macam aku. Ke aku macam dia ? HAHA. Ntah laa, tapi yang pasti aku suka semua pakaian dia. Up-to-date dan bergaya tapi pada masa yang sama still menutup aurat. Artis Paling Sopan Berpakaian jatuh kepada Heliza Helmi. Tahniah !



Rajengnya study


Lagi satu en, dia ni bukannya sopan sangat sesopan pakaian dia, perangai dia pun gila-gila tau. Sengal semacam je. Aku selalu follow blog dia dan page kat fesbuk. Memang senget sikit kepala dia tapi dia suka publish status yang islamik, selalu ajak kita solat , saling mengingatkan antara satu sama lain. Sukalah dia. hehee.




Family dia. Happy je.



Stylenya baju dia. ;D




Comey. Hee.




Sengal uh dia. Time ni dia kat universiti. Dalam kuliah.




Kan aku dah cakap dia sengal. HAHA !




Aku suka ini. Sebab dia berjubah. :)




Ada video dia nyanyi lagu Chord G ni. Best ! Try…