Skip to main content

KAWAN2 BEST!!


tetibe teringat time main futsal ari tuh...
lama dah, bulan lpas kalau x silap....
sebelum pose lagi...

ana rasa HAPPY KUASA TIGA giler2 time nih...
main futsal ngan budak klas SAGA...
kawan2 sume sorting abes!
syiok betol...
rasa puas sgt...

dahlah time tuh, nk dekat TRIAL...
cikgu2 sume cam pressure kitorg...
stress gaklah ..
rasa cam ade gajah obesiti hempap kpala otak nih...
berat giler!
ayat hyperbola x boleh BLAH betul...
siput sungguh syahida...

haha!!
haha sekali lagi!!
semua ikut....say "haha!!"

coz boleh katakan main futsal ni lah kenangan paling best form 5 Saga thn ni...
tp, terkilan gaklah coz x sume pergi...
yg ade cume...

Afiqah Syahira Ani Aicha Azimah Amira Nanie Kina Nadia Adleena
Aizat Hamdi Zahar

yang xder....

Mumtaz Sofia Wahibah Aqilah Mai
Muaz Hazim...


hurm, seriusly, ana rasa puas sgt main..
masa sepak bola tuh, rasa cam sepak gajah obesiti td...
padan muka, dah terpelanting jauh!!
tu lah menyusahkan org lgi...
pergi main jauh2..

hehe....
erm, ana akan igt kenangan ni sampai ana tua, smpai bile2..
huhu, sekelas ngan korang sume mmg BEST...
knangan manis betol! lg manis dari lolipop taukeh cina jual...
mgkin dlm byk2 thn, thn f5 paling best...

serius ckp..
tahun 2009 nilah byk cipta kegembiraan pd ana...
n byk gak perkara yg ana belajar...
dari suke,gelak tawa smpailah ke duka lara...
semua ade..
yg penting thn ni ana byk mngetahui kesilapan dri...
n dalam proses cuba perbaiki dri...
ana bukannya baik sgt...
banyak kelemahan cam manusia biase yg lain gak...
so, terimalah dri ni seadanya...

dri yg gila2 n x berapa nak betul nih...
haha!!
tahun ni ana susah nk stress coz ade
kawan2 cam budak klas SAGA nilah...
tgk muka diorg rasa nak HAPPY memanjang...

kat sini ana nak ucapkan
terima kasih, thank you, syukran, toche, nandre n aper2 jer yg seumpamanya
kepada kawan2 kelas 5 SAGA...

terima kasih sbb sudi berkongsi kegembiraan bersama... susah senang masa belajar bersama.. gelak sama2... makan kt kantin sama2... main futsal sama2... nanti jgn lupa gi MAJLIS GRADUASI pun sama2... hehe...




lebih2 lagi kepada MUMTAZ, AFIQAH n SYAHIRA...
syahida rasa sgt rapat ngan korang...
thanks coz sudi berkawan ngan syahida...
korang mmg kawan yg baik..^_^

alar...pic syahira xdelah...syahira nak pic satu..

dan......
thanks sgt2....
kpada budak klas 5 SAGA yg mmbaca,
syahida nak korang tau yang
koranglah kawan paling best!
best sgt2..
syahida sgt2 mnghargai korang,
thanks coz sudi terima syahida as budak baru kat kelas tuh...
syahida tak pernah rasa kekok langsung ngan korang coz korang sgt2 friendly
n open-minded...
terima kasih krana mnerima dri ini sedanya...
syahida akan ingat korg smpai bile2...............

oklah...
hopefully korang tau perasaan syahida bile dapat kawan cam korang..
ok daa~

p/s: ana still tunggu pengunjung yg ke 3,333...lambat lg ek??

Comments

Anonymous said…
syida, thnks taw. (:
main futsal mmg kenangn yg plg best. syira rindu sume org. syira nk sek sane balikk. nak gelak tawa same2 ngn korg sume lagi. hee.
insan biasa said…
best nye ko cter pasal kwn ko..
aku br niat nk tulis pasal dak kls aku..hehe'
BUJANG SUSAH said…
Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini. Semoga bermanfaat insyaAllah..Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain(Hadis riwayat Al-Qudhi).

blog anda bagus...!!! Teruskan menulis.. dan semoga sejahtera sentiasa.
selamat menjalankan ibadah puasa.. semoga sentiasa diberi keberkatan.. insyaAllah. wassalam.
oh yeah!
a'ah lah...
tahun 2009 paling best!best giler!
active giler!
kenangan paling bestttttttttt
nanti, ani naak ceritakan kat cucu cicit ani form 5 syiok giler!
hahahaahah
ye..ye..
nanti jumpa kat majlis graduasi tau!
syahira - syahida pun windu kt syahira...meh lah join majlis graduasi kitorg...mesti best!!

insan biase - kawan2 aku mmg best2..hehe..

bujang susah - thanks atas tips tntg blog tuh...sgt2 dihargai

ani - ok2..jumpa kt SEGI Kolej..hehe!
Anonymous said…
wow! mmg best thn nyh walaupun mum x men futsal sme..haha! mum men dlm mimpi je. luar mmpi,aku sepak2 bantal ko. haha! thanx syahida jd kwm mum. t'haru ;p salu bimbing mum ke arah lbh baik..nah ucapan time kasih! hehe~ sayang kat u..hik3
hehe...
kasihmu diterima mumtaz..^_^
honey said…
salam..hahahaha...pic kitorg x dew kerr.....rndu glerr kat ko!!!miz me???
SYUE said…
salam....heh
ape cer skang???
erm....dr sini aq nmpk ko bahagierr..huhu....
pray 4 all...spm!11A1!
honey - pic korg?? alar..x delah ..
hehe..miss awak juger..

syue - cerita aku cam nilah..hehe! aku mmg bahagia..thanks 4 da wish..^_^

Popular posts from this blog

Baju kurung dan kasut sukan .

Termenung jap. Tengah fikir nak post apa. Otak blurrr sebab banyak sangat benda benda kecik yang macam bebola ikan kat tengah berlegar-legar dalam fikiran aku. *apakah ?? I mean assignment, quizess, presentation semua tu dah berkurang. So, macam tulaa. Okay, abaikan . aku merepek je. ( hakikatnya = Assignment takkan berkurang )




Saje letak gambar ni. Rinduu mak ! :')





Pendahuluan aku sangat laaa sadis. Apesal nih ? Apesal aku macam kelu lidah nak berkata-kata. Aku kan Kamus Pustaka Dewan dan Bahasa. Mana hilang vocab melayu aku? Huarggghh!! Ni semua assigment political sciences punya pasal! 5 hari aku hadaapp komputer pastu tibai segala benda pasal politik dalam English . Dalam english plak tu! Kau tau english aku sangatlah menonggeng. Apa kau rasa bila kau ada banyak benda nak cakap , tapi tak terluah sebab kau tak tau istilah khas untuk perkataan itu dalam english.Aku rasa macam ni ..... Bleeerghhhhhh ! Penat ! Sekejap sekejap gi google translate. Pastuh plak si Pak Google…

Mini Showcase Fitri Haris

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Hari ni nak sambung post yang lepas. Pasal Mini Showcase Fitri. Actually aku tau last minit pasal showcase ini, ada ajak sorang kawan aku ini minta temankan sekali, last minit juga. Then, untuk dijadikan cerita, aku pun bertolaklah dari rumah pukul 11. Bajet 2 jam perjalanan. Sebab event tu start pukul 1.30 kat UKM. Sampai je kat Stesen UKM aku solat dulu. Then naik teksi terus straight ke UKM. Aku tak keseorangan sebab kebetulan kawan aku yang sama-sama belajar kat kolej KPAKK pun join gak. Terus nampak dia kat depan pintu nak daftar tu. Salam salam dan tanya khabar gaya macam dah lama kenal padahal masa belajar dulu tak pernah pulak borak ngan dia,Then aku terus  duduk sebelah dia dan kawan dia. Kawan yang kata nak teman aku tu, tetibe cancel last minit. Gerak hati aku dah agak dah dia tak jadi teman. Berhuhuhu je lah aku.





Sampai-sampai je terus daftar dan bayar rm8. Fitri kata dia tak ambil sesen pun duit rm8 tu, tapi dia salurkan duit tu…

Heliza Tiru Style Aku. Tak boleh blaaa.

Ok, korang kena tipu. HAHA. Aku yang berangan-angan nak tiru style dia adalah. Hehee.




Wow, sungguh ! Dia memang canteeek. tapi part mekap tebal aku tak berkenan.



Aku suka heliza sangat-sangat! Sebab dia macam aku. Ke aku macam dia ? HAHA. Ntah laa, tapi yang pasti aku suka semua pakaian dia. Up-to-date dan bergaya tapi pada masa yang sama still menutup aurat. Artis Paling Sopan Berpakaian jatuh kepada Heliza Helmi. Tahniah !



Rajengnya study


Lagi satu en, dia ni bukannya sopan sangat sesopan pakaian dia, perangai dia pun gila-gila tau. Sengal semacam je. Aku selalu follow blog dia dan page kat fesbuk. Memang senget sikit kepala dia tapi dia suka publish status yang islamik, selalu ajak kita solat , saling mengingatkan antara satu sama lain. Sukalah dia. hehee.




Family dia. Happy je.



Stylenya baju dia. ;D




Comey. Hee.




Sengal uh dia. Time ni dia kat universiti. Dalam kuliah.




Kan aku dah cakap dia sengal. HAHA !




Aku suka ini. Sebab dia berjubah. :)




Ada video dia nyanyi lagu Chord G ni. Best ! Try…