Skip to main content

lalala~

huhu...
hari ni nak post psl APER2 sajer yg patut...

TRIAL SPM lg 2 weeks...
ana dah start study sejarah..
bio, kimia n +math..
hopefully, nak giler 11A1!!!!!!!!!

faham x?
11A1, bukan senang nk dapat..
TAPI, x mustahil ana boleh dapat..
so, jgn saper2 halang,faham?
amaran pd MYSPACE, BLOG n aper2 jer yg melekat dlm komputer ni..

dah penat menangis ari tuh,
1st time terasa dri dkt dgn Allah..
syukran Allah..
hopefully ana dikejutkan lg awal pg gituh..
best sgt!
sejuk2 jer...
hati terasa nyaman n lapang..

kawan2 cam ade probz sket..
cube selesaikan satu per satu..

pelajaran berjalan ngan lancar..
kna selalu berani bertyakan cikgu..

family cam x berapa..
so, as kakak
buat aper yg patut..
jgn garang sgt..
diorg ade sorg jer kakak tau!
jadilah kakak yg penyayang..^_^

sedang bermain dgn perasaan, jiwa dan basket..
parah gaklah..
xper2
Allah kan ader..

teringatkan si dia yg byk mmbantu tntg hal islam..
nasib baik hp hilang..
kalau x, mesti still contact lg..
alhamdulillah, Allah hilangkan..
thanks ^_^

ihsan baru baik demam..
n baru balik dari wad hospital..
igtkan kna H1N1..
naseb baik, doktor cakap tu demam biase jer...
alhamdulillah

mumtaz suke buku yg ana bagi die pinjam..
hehe..
moga2 pintu hatinya terbuka..

wahibah, thanks..
semoga Allah mmbalas tindakan tu
sayang giler kt enti..

sofia plak demam ari nih..
cian dier

skrg tgh mnahan geli...
jijik!
geram dgn org yg x reti bahasa..
susah betul ckp dgn org yg hati kering ni...
hipokrit nk mampus pun ader..
belagak jer lebih...
len kali x yah ckp aper2..
ana ngan idup ana jer...
klu rasa nk lukakan ati,
baik amek pisau terus..
( repeken semata2..abaikan..)


ana tgh menaip blog nih..
oklah nk stop..

ana rasa nih post yg agak merepek..
ana sorg jer paham sudeh!
saper nk baca, baca..
saper x nk, get loss...
keluar dr blog ni trus!

ok, salam...

syukran Ya ALLAH...
best giler merasai nikmat ISLAM...^_^

Comments

- m!ss_yaNa - said…
syahida..
buat yang terbaik mase trial..
dan juga SPM nanti..
insya-Allah..sama2 kita berjaya.. :)
zAcK said…
ol de bes ya ukhti..
Agent Seoul said…
all the best! wish for me too!!! saya target 10 A je trial nih..
best nyer syahida..dah buat revision..jeles ani..semoga usaha anda dibalas ganjaran..amin...
slama ni ana ikut blog enti
byk info dan ilmu dakwah ana dpt kat sini..
tp byk juga prkataan enti yg boleh mnimbulkn fitnah dan syak.
anti nk dakwah,itu btul..tp enti x patut mluahkan prasaan dgn ktrlaluan..
enti tension si dye hipokrit,tp sbnanya diri enti yg sdg mnuju hipokrit,mmbnci sne sini..
itu bkn cre nabi allah.enti msti muhasabah diri btulbtul..check diri sndiri dahulu solehah ke tak..klw bdn pun x ok,cmne nk ok kn ummah


-syaheed amir-
ana akn trus visit blog anti utk ikut dakwah,bkn bnci dlm diri anti.
suka blog ni



gudluck enti dlm trial nnt
salam ukhuwah
insan biasa said…
aku rase..
blog bukan tempat utk melukakan hati someone..lg2x..
klu ko x sebut nama org tuh..
klu org tu bace..
die syak pon da menimbulkan dosa,..
sebutlah yg elok2x di blog..
sblom nie..
sume best2x..tp yg nie..
ade plak pkataan "MAMPUS"
xsedap kan didgr?? =')
aku respect ko sbb ko nmpk mulia luaran..dalaman ye jugak kowt..sbb aku bkn rapat sgt ngan ko pon..juz knl2x cmtuh je..wlaupon da knl lama..
klu ko ade mslh..
jgn la tulis kat blog..
luahkan la pada Allah..
kerna die maha mendengar..
luahkn kat blog..
besar kemungkinan..lbh menjurus pada mendpt dosa..
k..tu je la..
aku arap ko bwk byk bertenang..
=')

-kwn tadika ko yg ambil berat dan bukan menyibuk.. =')
miya said…
goodlucks~! :)

all the best. u can do it! :D
nAwFaL said…
oiit....ramai ek support..




http://nawfaltimur.blogspot.com
thanks kpd yg menasihat...
sgt2 dihargai..
nanti dtg lg k?

Popular posts from this blog

Baju kurung dan kasut sukan .

Termenung jap. Tengah fikir nak post apa. Otak blurrr sebab banyak sangat benda benda kecik yang macam bebola ikan kat tengah berlegar-legar dalam fikiran aku. *apakah ?? I mean assignment, quizess, presentation semua tu dah berkurang. So, macam tulaa. Okay, abaikan . aku merepek je. ( hakikatnya = Assignment takkan berkurang )




Saje letak gambar ni. Rinduu mak ! :')





Pendahuluan aku sangat laaa sadis. Apesal nih ? Apesal aku macam kelu lidah nak berkata-kata. Aku kan Kamus Pustaka Dewan dan Bahasa. Mana hilang vocab melayu aku? Huarggghh!! Ni semua assigment political sciences punya pasal! 5 hari aku hadaapp komputer pastu tibai segala benda pasal politik dalam English . Dalam english plak tu! Kau tau english aku sangatlah menonggeng. Apa kau rasa bila kau ada banyak benda nak cakap , tapi tak terluah sebab kau tak tau istilah khas untuk perkataan itu dalam english.Aku rasa macam ni ..... Bleeerghhhhhh ! Penat ! Sekejap sekejap gi google translate. Pastuh plak si Pak Google…

Mini Showcase Fitri Haris

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Hari ni nak sambung post yang lepas. Pasal Mini Showcase Fitri. Actually aku tau last minit pasal showcase ini, ada ajak sorang kawan aku ini minta temankan sekali, last minit juga. Then, untuk dijadikan cerita, aku pun bertolaklah dari rumah pukul 11. Bajet 2 jam perjalanan. Sebab event tu start pukul 1.30 kat UKM. Sampai je kat Stesen UKM aku solat dulu. Then naik teksi terus straight ke UKM. Aku tak keseorangan sebab kebetulan kawan aku yang sama-sama belajar kat kolej KPAKK pun join gak. Terus nampak dia kat depan pintu nak daftar tu. Salam salam dan tanya khabar gaya macam dah lama kenal padahal masa belajar dulu tak pernah pulak borak ngan dia,Then aku terus  duduk sebelah dia dan kawan dia. Kawan yang kata nak teman aku tu, tetibe cancel last minit. Gerak hati aku dah agak dah dia tak jadi teman. Berhuhuhu je lah aku.





Sampai-sampai je terus daftar dan bayar rm8. Fitri kata dia tak ambil sesen pun duit rm8 tu, tapi dia salurkan duit tu…

Heliza Tiru Style Aku. Tak boleh blaaa.

Ok, korang kena tipu. HAHA. Aku yang berangan-angan nak tiru style dia adalah. Hehee.




Wow, sungguh ! Dia memang canteeek. tapi part mekap tebal aku tak berkenan.



Aku suka heliza sangat-sangat! Sebab dia macam aku. Ke aku macam dia ? HAHA. Ntah laa, tapi yang pasti aku suka semua pakaian dia. Up-to-date dan bergaya tapi pada masa yang sama still menutup aurat. Artis Paling Sopan Berpakaian jatuh kepada Heliza Helmi. Tahniah !



Rajengnya study


Lagi satu en, dia ni bukannya sopan sangat sesopan pakaian dia, perangai dia pun gila-gila tau. Sengal semacam je. Aku selalu follow blog dia dan page kat fesbuk. Memang senget sikit kepala dia tapi dia suka publish status yang islamik, selalu ajak kita solat , saling mengingatkan antara satu sama lain. Sukalah dia. hehee.




Family dia. Happy je.



Stylenya baju dia. ;D




Comey. Hee.




Sengal uh dia. Time ni dia kat universiti. Dalam kuliah.




Kan aku dah cakap dia sengal. HAHA !




Aku suka ini. Sebab dia berjubah. :)




Ada video dia nyanyi lagu Chord G ni. Best ! Try…